Footvolley Dünya Kupası Elemeleri başladı - Son Dakika
Spor

Footvolley Dünya Kupası Elemeleri başladı

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Footvolley Dünya Kupası Elemeleri başladı.

01.07.2022 11:37  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Footvolley Dünya Kupası Elemeleri başladı.

Gözcüler Plajı'ndaki ilk müsabakalarda Kolombiya ile Romanya, Moldova ile de İran karşılaştı.

Erkekler ve mix (kadın-erkek) olarak iki kategoride gerçekleşen organizasyona 12 ülkenin 49 sporcusu katılıyor.

Türkiye, Azerbaycan, Brezilya, Arjantin, İspanya, Romanya, Moldova, Pakistan, Hindistan, Kolombiya, İran ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden karşılaşmalara katılan ve elemeyi geçen takımlar, 24-29 Ağustos'ta Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek finallere gitmeye hak kazanacak.

Müsabakalar, yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak.

Footvolley Dünya Kupası Elemeleri başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Footvolley Dünya Kupası Elemeleri başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Abdullah Avcı, Trabzonspor Futbolcularına Uyarılarda Bulundu
    11:43 Abdullah Avcı, Trabzonspor Futbolcularına Uyarılarda Bulundu

    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig'in kalan 6 haftalık bölümü için futbolcularına uyarılarda bulunarak, oyuna ve disipline sadık kalan bir takım istediğini belirtti. Avcı, oyuncularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak ve üçüncülük avantajını iyi kullanmaları gerektiğini vurgulayacak. Trabzonspor, kalan 6 haftada üçüncülüğünü koruyarak sezonu tamamlamayı hedefliyor.

  • Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, 2023-2024 Futbol Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finallerinde mücadele edecek
    11:36 Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, 2023-2024 Futbol Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finallerinde mücadele edecek

    Kayseri Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, Sinop'ta yapılan grup maçlarını şampiyon olarak tamamlayarak Erzincan'da düzenlenen 2023-2024 Futbol Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finallerinde ilk maçını oynayacak. Takım, B Grubu'nda Ordu, Iğdır ve Erzurum ekipleriyle mücadele edecek.

  • Kara Kartal'da neler oluyor? Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un durumu ciddi
    11:35 Kara Kartal'da neler oluyor? Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un durumu ciddi

    Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında Yılport Samsunspor ile oynanan maçta sakatlanan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un sağlık durumları hakkında bilgilendirme yaptı. Her iki oyuncunun da uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem olduğunu belirtti. Günok ve Kılıçsoy'un tedavisine başlandı.

  • Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor
    11:32 Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor

    U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarında Kayseri'yi temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor ile Kayseri Atletikspor takımları hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Şampiyona, 76 ilden 128 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

  • Avrupa Yüzme Birliği Başkanı Türkiye'yi örnek gösterdi
    11:31 Avrupa Yüzme Birliği Başkanı Türkiye'yi örnek gösterdi

    Avrupa Yüzme Birliği Başkanı Antonio Silva, Türkiye'nin yüzme branşında dünyaya örnek çalışmalar ortaya koyduğunu belirtti. Silva, Türkiye'nin olimpiyat şampiyonluğu hedefiyle önemli başarılar kazandığını ve yüzmeyi geliştirmek için olağanüstü çalışmalar yapıldığını söyledi. Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın da Türkiye'nin hem sporcu başarısı hem de tesisleşme konusunda dünyaya örnek çalışmalar yaptığını vurguladı.

  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir
    11:16 Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'de ikinci sıradan Süper Lig'e yükselmek için matematiksel hesapların oluşmasını bekliyor. İzmir ekibi, Giresunspor'u mağlup etmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda Süper Lig'e çıkacak.


Advertisement