Beşiktaş, Zavrc'ı 5-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Zavrc'ı 5-0 Yendi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, 4. hazırlık maçında Slovenya takımlarından Zavrc'ı 5-0 mağlup etti.

29.07.2015 21:03  Güncelleme: 21:08

Avusturya'da yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, bu akşam hazırlık maçında Slovenya 1. Lig takımlarından Zavrc ile karşı karşıya geldi. Ilz Stadı'ndaki mücadeleye siyah-beyazlılar; Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan, Kerim Frei, Cenk Tosun 11'yle çıktı. Yeni transfer Rhodolfo maça 11'de başlarken, Quaresma ise 73. dakikada oyuna girdi.

GOLLER

Maça etkili başlayan Beşiktaş, 30. dakikada Cenk Tosun ile 1-0 öne geçerken, 45. dakikada Ersan'ın attığı golle siyah-beyazlılar soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda da Beşiktaş etkili futbolunu sürdürdü. 70. dakikada Oğuzhan Özyakup, farkı 3'e çıkardı. 88. dakikada İsmail Köybaşı takımının 4. golünü kaydederken, 90. dakikada Mustafa Pektemek skoru belirledi: 5-0.

Beşiktaş daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Sturm Graz'a 2-0 mağlup olmuş, Lille ile 0-0 ve Nice ile de 2-2 berabere kalmıştı.

Beşiktaş, Zavrc\'ı 5-0 Yendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Zavrc'ı 5-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Kafkasya: Bölücü siyasetin içinde olan şu çarşı grubunu takımdan uzaklaştırın. 19 15 Yanıtla
  • aert: pektemek golu attı tamam yollamazlar artık.abi kovun şu adamı.gol atsın atmasın is te mi yo ruz ! 19 8 Yanıtla
  • Tahir topcu : pkk partisine oy veren müslüman Kürtlere sesleniyorum oralarda polis asker şehit oluyor bunuda pkk partisi ve sizin oğlunun ve kızınız yapıyor bunada sizler yardım ve yataklık yapıyorsunuz sunki sizlerin sayesinde onlar orada terör eylemi yapıyorlar yarın huzuru mahserde bu hainliklerin hesabını nasıl vereceksiniz yalnız sunuda söyleyim bu sözlerim Müslümanım deyipde bir Ermeni kuruluşu olan pkk ve onun masası HDP destekleyenleri kastediyorum uyan müslüman 12 11 Yanıtla
  • ATASEVER: Fb li olarak tebrik ediyrm 15 3 Yanıtla
  • bjk: Q7'ye moral olmuştur. cok iyi 16 0 Yanıtla
  • teksaslı: beşiktaş 5 atar bizimkler 4 yer. 4 bize alerji yaptı galiba. 14 1 Yanıtla
  • harbican : çarşi beşiktaştir. 11 2 Yanıtla
  • Engin: Gol atan mustafa pektemekin sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.. 11 2 Yanıtla
  • KARA KARTALIMMM: Bir beşiktaşlı olarak darısı fenerin başina inşallah ukraynada tur atlarlar şampiyonlar ligi guruplarına kalırlar cıncon inşallah guruplarda bogulur çünkü haksız yere sampuan oldular ferhat ve stanku sike yapmıştır kirli sampuanlık cıncona yakışır yuhhhhhhhhhhhhhhhh size NICE 4 YILLARA 0 4 7 Yanıtla
  • 1: Sadece hazirlik maclarinda yenerler 2 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement