Hedef, 'Güç Birliği' - Son Dakika
Spor

Hedef, 'Güç Birliği'

Hedef, \'Güç Birliği\'

Florya’ya “Balans Ayarı”nın sırrı çözüldü, taraftara Arıboğan özel izin vermiş... Fatih Terim’in gönderilişi sonrası taraftarla arası bozulan yönetim, “güç birliği” kararı aldı. Bu nedenle Aysal ve Arıboğan, özel izinle taraftarı oyuncularla buluşturdu. Karar ise tartışılıyor.

23.11.2013 11:36

Galatasaray'da önceki gün akşamki idmana 50 taraftarın gelmesi büyük heyecan yaratırken en ilginç olay Florya'dan ayrılan taraftarların "Takıma uyarıda bulunduk" söylemiydi. Bu söylem dikkat çekerken takımdaki kötü gidişe taraftarın "balans ayarı" yapması gündem oldu. Peki bu olayın perde arkasında ne var? 15 Mayıs 2011'de başkan olduktan sonra taraftarla mesafeli duran Ünal Aysal, geçen süreç içerisinde 2 şampiyonluk kazanırken taraftarla arasındaki mesafeyi azaltamadı. Ancak bu süreçte kazanılan kupalar ve Fatih Terim'in başarısı olası bir krizi önledi.

Galatasaray idmanına ilginç ziyaret

Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımın yaptığı antrenmana gelerek, futbolcular ve teknik heyetle görüştü.

Başkan Aysal hedef gösterildi

Bu sezon ise işler değişti. Galatasaray tribünleri özellikle Fatih Terim'in gidişinden sonra ikiye bölündü. Bir bölüm taraftarın Fatih Terim'in gönderilmesi nedeniyle Aysal ve yönetime tepki gösterirken bir kısım taraftar da yönetime seçim savaşı açan muhalefeti destekleme eğilimine geçti. Bu gelişmeler sonrasında taraftar çeşitli küçük çaplı da olsa eylemlerde bulunup çarpıcı işlere imza attı. Hatta ultAslan sitesinde kötü gidişin nedeni olarak Ünal Aysal'ı işaret etti. Terim'in gidiş sürecinde suçlu görülen Bülent Tulun da taraftarın hep tepki gösterdiği isimdi.

3-5 kişi sandılar, 50 kişi geldi

Aysal bu gelişmeler sonrasında CEO Lutfi Arıboğan ile birlikte yeni bir döneme geçilmesi ve barış sağlanması için güç birliği kararı alındı. Bu çerçevede Bülent Tulun Almanya projesinin başına getirilirken taraftarlardan da takıma destek çağrısında bulunulması istendi. En çarpıcı gelişme de önceki akşamda. Florya'ya gelen taraftarlara Aysal ve Arıboğan izin verdi. Ancak 3-5 taraftar beklenirken sayı 50'yi buldu. "Kurumsal karar" camiada adeta infial yarattı.

Yasemin Akbulut

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hedef, 'Güç Birliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement