Hiç Bu Kadar Sinirli Görmedim" - Son Dakika
Spor

Hiç Bu Kadar Sinirli Görmedim"

Hiç Bu Kadar Sinirli Görmedim"

Arsenal’in tecrübeli oyuncusu Mikel Arteta, ağır şekilde 5-1 kaybettikleri Liverpool maçının devre arasında olan biteni anlattı.

10.02.2014 17:21

Wenger sorumluluğu alıyor

Cumartesi günkü maçın henüz 20. dakikasına gelindiğinde 4-0 geri düşmüş olan Arsenal, maçın kalan bölümünde oyuna ortak olamamış ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara almıştı. Yalnızca kaybedilen 3 puanın değil, özgüven ve inancın da yitirilmesi gibi bir sonuç doğurabilecek olan bu sonucun içeriden nasıl göründüğünü Mikel Arteta anlattı:

"Böyle durumlarla farklı şekilde yüzleşmek ve iyileşmek gerekir, çünkü 19. dakika bittiğinde 4-0 geride olmak araba kazası gibi bir şey. Menajer [Arsene Wenger] devre arasında çok sinirliydi, onu hiç bu kadar kızgın görmemiştim. Tabii bu normal, bu seviyede bir kulübe layık değildik."

Devre arası fırçası oyunu çevirmeye yetmeyen Arsene Wenger ise maç sonunda kendisi de dahil olmak üzere herkesin çok kötü performans gösterdiği bir günü geride bıraktıklarını söylemişti. Takımın ağır yenilgiye cevap bekleyen Fransız menajer gibi İspanyol orta saha oyuncusu Mikel Arteta da Çarşamba günü oynayacakları Manchester United maçından umutlu:

"Geriye bakma şansımıza yok, iyi sonuç almak her şeyi değiştirir. Hem bu sezon iki kriz atlattık, ilki Manchester United mağlubiyetiydi. Bu seferkine benzer şekilde bir de Manchester City yenilgisini atlattık. Karşılık vermek, reaksiyon göstermek zorundayız; zaten şu anda yapabileceğimiz başka bir şey de yok."

Zorlu bir fikstür periyoduna giren Arsenal, ilk sınavda başarısız olsa da sezon hedefleri için önündeki her maça tüm gücüyle asılmak zorunda.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hiç Bu Kadar Sinirli Görmedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement