Hırvatistan, Hollanda'yı mağlup ederek UEFA Uluslar Ligi Yarı Finali'nde finale yükseldi - Son Dakika
Spor

Hırvatistan, Hollanda'yı mağlup ederek UEFA Uluslar Ligi Yarı Finali'nde finale yükseldi

Hırvatistan, Hollanda\'yı mağlup ederek UEFA Uluslar Ligi Yarı Finali\'nde finale yükseldi

UEFA Uluslar Ligi Yarı Finali'nde Hırvatistan, uzatmaya giden maçta Hollanda'yı 4-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Hollanda'nın 1-0 öne geçtiği maçta Hırvatistan, Kramaric ve Pasalic'in golleriyle öne geçti. Hollanda son dakikada eşitliği yakalayarak maçı uzatmaya taşıdı ancak Hırvatistan, Petkovic ve Modric'in golleriyle maçı 4-2 kazanarak finale yükseldi. Hırvatistan'ın finaldeki rakibi İspanya - İtalya maçının ardından belli olacak.

15.06.2023 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Uluslar Ligi Yarı Finali'nde Hırvatistan, uzatmaya giden maçta Hollanda'yı 4-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

UEFA Uluslar Ligi Yarı Final maçında Hollanda ile Hırvatistan, de Kuip Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 34. dakikada Donyell Malen'in golüyle Hollanda 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla son erdi. 55. dakikada Kramaric'in penaltı golüyle Hırvatistan eşitliği yakaladı. 72. dakikada Pasalic'in fileleri havalandırmasıyla Hırvatlar 2-1 öne geçti. Pes etmeyen Hollanda 90+6. dakikada Noa Lang ile skoru 2-2'ye getirdi ve mücadele uzatmaya gitti. 98. dakikada Petkovic ve 116. dakikada Modric'in golleriyle Hırvatistan karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak finale yükseldi. Hırvatistan'ın finaldeki rakibi İspanya - İtalya maçının ardından belli olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hırvatistan, Hollanda'yı mağlup ederek UEFA Uluslar Ligi Yarı Finali'nde finale yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement