Hull City taraftarı, açtıkları pankartla Acun Ilıcalı'ya mesaj gönderdi - Son Dakika
Spor

Hull City taraftarı, açtıkları pankartla Acun Ilıcalı'ya mesaj gönderdi

Hull City'i satın almak için gün sayan Acun Ilıcalı, İngiliz taraftarlarının desteğini şimdiden hissetmeye başladı. Bir röportajında "İngiltere'den takım almak en büyük hayalimdi" ifadelerini kullanan Ilıcalı'ya taraftarlar, "Acun'un bir hayali vardı, güzel günler bizi çağırıyor" pankartı açarak yanıt verdi.

13.12.2021 16:58  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı'nın Championship ekibi Hull City'i satın alacak olması İngiltere'de konuşulmaya devam ediyor. Ünlü televizyoncunun kulübün yeni sahibi olacak olması karşısında oldukça heyecanlanan taraftarlar, açtıkları pankartla Ilıcalı'ya mesaj gönderdi.

"ACUN'UN BİR HAYALİ VARDI, GÜZEL GÜNLER BİZİ ÇAĞIRIYOR"

Hull City taraftarları, Bristol City maçı öncesi tribünde "Acun'un bir hayali vardı, güzel günler bizi çağırıyor" pankartı açıp, Türk bayraklarıyla Acun Ilıcalı'ya destek verdi. İngiliz basınına konuşan ünlü televizyoncu yaptığı açıklamada başarı için Hull City'i seçtiklerini belirtirken, "İngiltere'ye para kazanmak için gelmiyorum. Ben ve ekibim sadece başarı için geliyoruz. Bütün ruhumuz sadece başarıyla besleniyor. Başarıdan daha önemli bir şey yoktur. Elbette başarılı olmak için her şekilde hazır olmalısınız. Bu yüzden başarılı olmak için çok motive olduğumuzu söyleyebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Hull City taraftarını Acun Ilıcalı heyecanı sardı! Tribünde açtıkları pankartla mesaj gönderdiler
Hull City taraftarının açtığı pankart: Acun'un bir hayali vardı, güzel günler bizi çağırıyor
Hull City taraftarı, açtıkları pankartla Acun Ilıcalı\'ya mesaj gönderdi

Son Dakika Spor Hull City taraftarı, açtıkları pankartla Acun Ilıcalı'ya mesaj gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement