Hulusi Belgü'nün Listesinde Kimler Olacak? - Son Dakika
Spor

Hulusi Belgü'nün Listesinde Kimler Olacak?

Hulusi Belgü\'nün Listesinde Kimler Olacak?

Fenerbahçe'de yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde listesini açıklayan ilk isim Hulusi Belgü oldu.

31.10.2013 19:15

Fenerbahçe'de 2-3 Kasım tarihlerinde yapılacak olan genel kurulda başkanlık adaylığını açıklayan isimlerden biri olan Hulusi Belgü'nün listesi hazır.

Eurosport'un haberine göre; bugün bir basın duyurusuyla kamuoyuna seslenen Belgü, "Kongreye az bir zaman kalmasına rağmen Fenerbahçe için neler yapılacağı tartışılmıyor. Kulübümüzün içinde bulunduğu mali sorunlara nasıl çözüm bulacağımız konuşulması gerekirken, kişisel hesaplaşmalar konuşuluyor. Adaylar; fikirler ve projelerden bahsetmek yerine atışmaları, hakaretleri ve Cumartesi günü salonda cereyan edebilecek provokasyon senaryolarını yazmayı tercih ediyor." ifadelerini kullandı.

Adayların, listelerini son dakikaya kadar saklamalarının en doğal hakları oldğunu belirten Belgü, "Listelerdeki kişilerin kulüp için bir amaca hizmet etmesi gerektiğini ve gerektiğinde husumetleri ortadan kaldıracak, taraftarla yönetimi buluşturacak kişiler olması gerektiğini düşünüyorum. Bu seçimlerde bana büyük destek veren Rahmi Eyüboğlu, işte bu yüzden benim listemde yer alacak. O, yukarıda belirttiğim amacımın bir simgesi. Bu mantık ile düşünerek, finansal anlamda yeniden yapılanmamıza uzmanlığı ile destek verecek Abdullah Üçyiğit, teknoloji ve pazarlama alanındaki uzmanlığı ile Sayın Orkun Tosun, kompleks yönetimi ve inşaat alanındaki deneyimiyle Sayın Hakan Kodal, genç sanayicilerimizden Mustafa Baştuğ, Onursal Kocatepe, Türk basketboluna hem sporcu, hem de yönetici olarak hizmet veren Işık Eyigüngör, kulübe sayısız hizmetleri olmuş Murat Aşık, ömrünü Fenerbahçe'ye adamış Göksel Özonay, Osman Tufan, Mustafa Arslan, Bülent Eriş, Kayhan Darcan, Türk futboluna hem başkan hem yönetici olarak hizmet etmiş Tahir Sarıoğlu gibi ticaret ve spor hayatının önemli isimlerini listemizde göreceksiniz. Her adayın bu amaca yönelik bir adım atmasını can-ı gönülden temenni ederiz. rdquo; şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hulusi Belgü'nün Listesinde Kimler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement