İbrahim Murat Gündüz, "Yılın Spor Teşvik ve Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü - Son Dakika
Spor

İbrahim Murat Gündüz, "Yılın Spor Teşvik ve Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü

İbrahim Murat Gündüz, "Yılın Spor Teşvik ve Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü

İş insanı İbrahim Murat Gündüz, spora yaptığı desteklerden dolayı "Yılın Spor Teşvik ve Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü. Event Garden'de düzenlenen ödül töreninde, spor ve iş dünyasının tanıdığı isimler ödüllendirildi. Gündüz, sporun sadece rekabet değil, topluma hizmet etme potansiyelini de vurgulayarak ödülü alırken, gençlerin spora yönelmesinin önemine dikkat çekti.

08.09.2023 17:51  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Event Garden'de düzenlenen ödül töreninde çeşitli kategorilerde ödüller dağıtıldı. Özge Ulusoy'un sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde, spor ve iş dünyasının yakından tanıdığı iş insanı İbrahim Murat Gündüz, "Yılın Başarılı Spor Teşvik ve Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü.

"SPOR MÜKEMMELLİĞİN CANLI ÖRNEKLERİNİ SUNAR"

Sporun sadece rekabet değil aynı zamanda topluma hizmet etme potansiyelini de vurgulayan ödülü alırken, sporun toplum için önemine değinen İbrahim Murat Gündüz, "Spor, mükemmelliğin canlı örneklerini sunar ve topluma hizmet eder" diyerek, gençlerin spora yönelmesinin önemine vurgu yaptı.

YILIN ULUSLARARASI MARKA ÖDÜLLERİ

Spor kategorisindeki ödülleri, sporun toplumu bir araya getiren gücünü göstermek ve sporun teşvik edilmesi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla veriliyor. Öte yandan, ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne performansıyla geceye damgasını vurdu.

İbrahim Murat Gündüz, 'Yılın Spor Teşvik ve Yatırımcısı' ödülüne layık görüldü
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor İbrahim Murat Gündüz, 'Yılın Spor Teşvik ve Yatırımcısı' ödülüne layık görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement