Manchester United'lı Ibrahimovic Ameliyat Oldu, 9 Ay Sahalardan Uzak Kalacak - Son Dakika
Spor

Manchester United'lı Ibrahimovic Ameliyat Oldu, 9 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

Manchester United'da forma giyen Zlatan Ibrahimovic, yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat oldu. Tecrübeli futbolcunun, 9 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

02.05.2017 09:35  Güncelleme: 10:35

UEFA Avrupa Ligi'nde Anderlecht ile oynanan maçta dizinden sakatlanan ve kariyerinin tehlikeye girdiği öne sürülen Zlatan Ibrahimovic ameliyat oldu.

Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, oyuncusunun dizinden geçirdiği ameliyatın başarılı geçtiğini ve kariyerini sonlandırması gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL

Eurospor'un haberine göre; ABD'de ameliyat olan 35 yaşındaki futbolcunun rehabilitasyon sürecini de aynı ülkede geçireceğinin altını çizen İtalyan menajer, sahalara dönüş tarihi hakkında kesin bir cevap vermek için zamana ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Ibrahimovic'in sahalardan 9 ay uzak kalması bekleniyor.

 <a class='keyword-sd' href='/manchester-united/' title='Manchester United'>Manchester United</a>'lı Ibrahimovic Ameliyat Oldu, 9 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

MANCHESTER UNITED İLE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

2017 yılının sonlarına doğru sahalara dönmesi beklenen İsveçili yıldızın Manchester United ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

İngiliz futbolunda geçirdiği ilk sezonda etkileyeci bir performans sergileyen Zlatan, forma giydiği 46 maçta 28 gol kaydetti.

Manchester United\'lı Ibrahimovic Ameliyat Oldu, 9 Ay Sahalardan Uzak Kalacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Manchester United'lı Ibrahimovic Ameliyat Oldu, 9 Ay Sahalardan Uzak Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement