Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Bursaspor'u deplasmanda 5-0 yendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada Çok çok mutluyum. Özellikle oyuncularım için çok mutluyum. Geçtiğimiz dönemde aldığımız sonuçlar için maçtan önce Galatasaray'ın gerçek gücü bu değil diye konuşmuştuk. Fenerbahçe maçında gösterdiğimiz istek ve hırsı bu maça taşımak istedik. Bunu başardık ve farklı galibiyet geldi" ifadelerini kullandı.
Karşılaşmayı değerlendiren Hırvat teknik adam "Kanatlar açıldığında Bruma ve Wesley için daha fazla alan oldu. Taktik çalışmalarımızın semeresini bu maçta aldık" dedi.
Son 2 haftada Galatasaray'ın gösterdiği performansla ilgili konuşan Tudor "Önemli olan geçen hafta başlayan istek, arzu ve hırsla geleceği inşa etmek. Geçen hafta kazanmamız lazımdı, bugün de o maçtaki ruhu gösterdik. Önümüzde 5 maçımız var ve bu hırs ve arzuyu bu karşılaşmalara taşımamız gerekiyor" diye konuştu.
Son Dakika › Spor › Igor Tudor Galibiyetin Sırrını Açıkladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.