İlke Özyüksel Kırgızistan'da şampiyon oldu - Son Dakika
Spor

İlke Özyüksel Kırgızistan'da şampiyon oldu

İlke Özyüksel Kırgızistan\'da şampiyon oldu

Kırgızistan'da düzenlenen UIPM Olimpik Sıralama Yarışı'nda İlke Özyüksel, kadınlar finalini kazanarak şampiyon oldu ve olimpik sıralama puanını 55'e yükseltti. Yarışta Estonyalı sporcu Maria Johanna Jogisu ikinci, İspanyol pentatlet Andrea Gonzales Medina ise üçüncü oldu.

18.10.2023 14:08

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kırgızistan'da düzenlenen Modern Pentatlon Olimpik Sıralama Yarışı'nda şampiyon olan milli sporcu İlke Özyüksel'i yayımladığı mesajla tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kırgızistan'da düzenlenen Modern Pentatlon Olimpik Sıralama Yarışı'nda şampiyon olan milli sporcu İlke Özyüksel için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Uluslararası Modern Pentatlon Birliğinin (UIPM) Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te düzenlediği Modern Pentatlon Olimpik Sıralama Yarışı'nda eskrim, binicilik, yüzme, koşu ve atış etaplarından toplam 1411 puan alarak yarışı ilk sırada tamamlayan İlke Özyüksel'i yürekten kutluyorum. 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına katılım yolunda avantaj elde eden İlke Özyüksel'in kota alacağına inancım tam. Milli sporcumuzun şampiyon olmasında emeği geçenleri de tebrik ediyor, İlke Özyüksel'e başarılarının devamını diliyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İlke Özyüksel Kırgızistan'da şampiyon oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement