İnönü'de Beşiktaş İçin Kırılma Anı! - Son Dakika
Son Dakika Logo

İnönü'de Beşiktaş İçin Kırılma Anı!

İnönü\'de Beşiktaş İçin Kırılma Anı!
19.02.2012 17:20

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Fİ Yapı İnönü Stadu'nda saat 19: 00'da başlayacak zorlu mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mürvet Sezer.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ile ilgili Twitter üzerinden yapacağınız yorumların Sporx Canlı Anlatım sayfasında gözükmesini istiyorsanız, Twitter'da yapacağınız yorumların sonuna #sporxcanli hashtagini koymanız yeterli olacak!

%%ANKET_1991%%

KARŞILAŞMANIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİNİ MAÇIN BİTİMİNDEN KISA BİR SÜRE SONRA BU SAYFALARDA BULABİLİRSİNİZ

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ PUAN KAYIPLARINA SON VERMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftada sadece 1 puan alabilen Siyah Beyazlı ekip ligde yaşadığı kötü gidişe dur demek istiyor. Bir sonraki hafta ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş İnönü Stadı'nda Gençlerbirliği'ni yenerek hem moral bulmak hem de lider ile arasındaki puan farkını koruma amacında.

Öte yandan siyah beyazlı takımda yapılan son çalışmada sakatlık geçiren Egemen Korkmaz'ın kadrodan çıkartıldığı ve bu karşılaşmada forma giyemeyeceği kesinleşti.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Cenk

Ekrem

Sivok

Ersan

Tanju

Necip

Ernst

Veli

Fernandes

Quaresma

Almeida

GENÇLERBİRLİĞİ

Ramazan

Cem Can

Kulisic

Aykut

Mehmet Sedef

Hurşut

Soner

Azofeifa

Özgür

Yasin

Herve Tum

STAT: Fİ YAPI İNÖNÜ

SAAT: 19: 00

HAKEM: BARIŞ ŞİMŞEK

YAYIN: LİGTV&Sporx Canlı Anlatım Servisi

BEŞİKTAŞ'TA ÜÇ İSİM KRİTİK SINIRDA

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Ernst, Fernandes ve Tanju Gençlerbirliği maçına diken üstünde çıkacaklar. Ligin 28. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a konuk olacak Siyah Beyazlı ekipte bu üç oyuncu sarı kart görmeleri halinde Galatasaray maçında forma giyemeyecekler. Bu arada Beşiktaş'ta Rüştü, Hilbert ve İsmail Köybaşı sakatlıkları sebebiyle Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecekler.

BAŞKENT TEMSİLCİSİNDE DÖRT SAKAT

Ligin ilk yarısında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 2-0 geriye düşmesine rağmen toparlanip Beşiktaş'ı 4-2 yenmeyi başaran Gençlerbirliği'nde 4 oyuncu Beşiktaş mücadelesinde forma giyemeyecekler. Sakatlıkları süren Duri,Emre, Mehmet Akgün ve Oktay zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakacaklar.

78. RANDEVU

Öte yandan iki takım lig tarihinde 78. kez karşılaşacaklar. Geride kalan 77 maçta Beşiktaş 43, Gençlerbirliği'nin 6 galibiyet alırken, 28 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-Beyazlıların geride kalan 77 maçtaki toplam 123 golüne, Kırmızı-siyahlı ekip 55 golle yanıt verdi. Ligin ilk yarısında 6 Kasım tarihinde Ankara'da oynanan müsabakayı Gençlerbirliği 4-2 kazanmıştı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor İnönü'de Beşiktaş İçin Kırılma Anı! - Son Dakika


Advertisement