İpek Soylu'nun ABD Açık'ta Finale Yükselmesi - Son Dakika
Spor

İpek Soylu'nun ABD Açık'ta Finale Yükselmesi

İpek Soylu\'nun ABD Açık\'ta Finale Yükselmesi

Tenis Federasyonu Başkanı Tural: "Final maçında kalbimiz onunla olacak.

06.09.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural, milli tenisçi İpek Soylu'nun, ABD Açık Tenis Turnuvası'nda genç çift bayanlarda finale yükselmesiyle ilgili, "Final maçında kalbimiz onunla olacak. İnşallah kazanır kupayı alır öyle gelir, o zaman alnından öperiz" dedi.

Başkan Tural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Soylu'nun, ABD Açık'ta İsviçreli partneri Jil Belen Teichmann ile genç çift bayanlarda gösterdiği başarıyla, bir "grand slam"de finale yükselen ilk Türk tenisçi olduğunu vurguladı.

İpek Soylu'nun başarılı sporcular arasında yer aldığını ifade eden Tural, sporcunun çiftlerde finale kalmış olmasının, Türkiye ve kendisi açısından güzel bir duygu olduğunu söyledi. Tural, "Bunlar artık alışılmış şeyler haline gelecektir" diye konuştu.

Tural, Soylu'nun, zor maçların ardından finale yükseldiğini belirterek, "Finale kadar geldiyse finalde kazanmamak için hiçbir neden yok. Final maçında kalbimiz onunla olacak. İnşallah kazanır kupayı alır öyle gelir. O zaman alnından öperiz" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İpek Soylu'nun ABD Açık'ta Finale Yükselmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement