Galatasaray'ın eski kalecisi Pena, Barcelona ile devam edecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın eski kalecisi Pena, Barcelona ile devam edecek

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kalesini koruyan Inaki Pena hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İspanyol basınından yapılan açıklamada genç kalecinin, 2026 yılına kadar Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacağı iddia edildi. Başarılı file bekçisinin adı son zamanlarda sarı-kırmızılılarla anılıyordu.

05.04.2023 00:14  Güncelleme: 00:23

İspanyol Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre 24 yaşındaki kaleci, kulübü Barcelona ile olan sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatacak.

ADI GALATASARAY İLE ANILIYORDU

Geçen sezon kiralık olarak Galatasaray'da oynayan Pena, sarı kırmızılı forma ile oldukça başarılı bir performans göstermişti. Cimbom lakaplı kulüpte 8 maça çıkan İspanyol kaleci, 11 gol yemişti.

İsmi Galatasaray ile anılıyordu! Barcelona, Inaki Pena için kararını verdi

BARÇA'DAN AYRILACAĞI İDDİA EDİLDİ

Geçtiğimiz aylarda Pena'nın Barcelona'dan ayrılmak istediği iddia edilmişti. Barcelona'da Alman kaleci Marc-Andre Ter Stegen'in yedeği olan 24 yaşındaki file bekçisinin artık düzenli olarak forma giymek istediği ve bunun için eski takımı Galatasaray ile görüştüğü haberi basında yer bulmuştu.

İsmi Galatasaray ile anılıyordu! Barcelona, Inaki Pena için kararını verdi

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Barcelona ile 3 resmi maça çıkan Pena, kalesinde 5 gol gördü. İspanyol kaleci, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.

Galatasaray\'ın eski kalecisi Pena, Barcelona ile devam edecek
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Galatasaray'ın eski kalecisi Pena, Barcelona ile devam edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement