Giresunspor'da Tüzük Değişikliği Kabul Edildi - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Tüzük Değişikliği Kabul Edildi

Giresunspor\'da Tüzük Değişikliği Kabul Edildi

Giresunspor'da Tüzük Değişikliği Kabul Edildi

21.01.2011 16:51

GİRESUNSPOR'DA TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ KABUL EDİLDİ

Giresunspor'da bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da tüzük değişikliği kabul edildi, yönetim kurulu üyelerinde değişiklik yaparak tekrar aday olan Ömer Ülkü ise güven tazeledi.

İl Özel İdare Kültür Sitesinde gerçekleştirilen kongreye Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile bin 83 delegenin 230'u katıldı. Mustafa Demirci'nin divan başkanlığını yaptığı genel kurul tüzük değişikliğinin okunması ile başladı. Tüzük değişikliği üzerine söz alan eski yöneticilerden Ali Kara "Bu tüzüğü kim nasıl hazırladı bilemiyorum ama birçok eksiklik var. Bu tüzüğü hazırlayanlar niye bize gelmediler anlam veremedim. Bari bir hukukçuya danışsalardı" dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, Giresunspor'un çok kritik bir dönemden geçtiğini ve herkesin biraz daha iyimser düşünmesi gerektiğini belirterek, "Bu kırgınlıklar ve dargınlıklar biran önce sona ermeli. Çünkü takımımız çok kritik bir dönem geçiriyor. Bu aşamada birlikteliğe ihtiyaç var" diye konuştu.

Giresunspor Kulüp Başkanı Ömer Ülkü de, değişiklik ile ilgili yaptığı konuşmada tüzüğü UEFA kriterlerine göre hazırladıklarını ifade ederken; "UEFA her kulüpten 2104-15 sezonuna kadar bunu istiyor. Biz bu tüzüğü Türkiye Futbol Federasyonu'ndan aldığımız kitapçığa göre hazırladık. Üzerinde çok az bir değişiklik yaptık. Hatta son üç günden bu yana Dernekler Müdürlüğü ile koordineli çalıştık. Bizim hukukçularımız var ancak Sayın Ali Kara'ya danışmadığımız için de kendilerinden özür dilerim. Bizim hedefimiz kavga değil, reklam değil. Tek hedefimiz Giresunspor'u daha iyi yerlere getirmektir. Bunun için sizler de bizlere maddi ve manevi destek olacaksınız ve bu takımı iyi yerlere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tüzük değişikliği oy çokluğu ile kabul edilirken daha sonra ise gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinin de kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Ömer Ülkü, tek aday olarak gittiği seçimlerde 110 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.Giresunspor yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

Osman Karahan, Hüseyin Adanur, Mustafa Karadere, Muzaffer Ejder, Kenan Tatlı, Hüseyin Günaydın, Coşkun Çalık, İsmail Türkoğlu, Mehmet Yılmaz, Mustafa Uluköy, Mustafa Eren, Fatih Sandal, Mehmet Karaahmetoğlu, Zeki Türkmen, Sonay Kale, Nahit Yamak, Haldun Domaç, Orhan Tıraşoğlu, Şükrü Akkaya, Şükrü Kocuk, Özcan Doğramacı, Mustafa Günaydın, Şevki Salman.

H. HAKAN KABAHASANOĞLU - GİRESUN/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Tüzük Değişikliği Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement