İsrail'de Beitar Jeruselam Takımı Taraftarı Müslümanlık Karşıtı Sloganlar Attı - Son Dakika
Spor

İsrail'de Beitar Jeruselam Takımı Taraftarı Müslümanlık Karşıtı Sloganlar Attı

İsrail Liginde Beitar Jeruselam takımının taraftarları, çoğunluğu Arap nüfusundan oluşan Bnei Sakhnin takımıyla oynanan maçta rakip takım için ırkçı sloganlar attı.

26.01.2018 20:26

İsrail Ligi'nde oynanan Beitar Jerusalem - Bnei Sakhnin maçında çirkin görüntüler yer aldı. Beitar Jerusalem takımının taraftarları, en başarılı İsrailli Arap kulübü olarak sayılan Bnei Sakhnin maçında rakip takım için Müslümanlık karşıtı sloganlar attı.

BİR ANDA MÜSLÜMANLIK KARŞITI SLOGANLAR ATTILAR

Maç öncesi İsrail televizyonuna konuşan Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, iki takımın barış içinde oynamasını ve herhangi bir karşıt söz kullanılmamasını söylerken bakanın yanında yer alan taraftarlar, bir anda Müslümanları hedef alan açıklamalara başladılar.

"TÜM ARAPLARDAN NEFRET EDİYORUZ"

Sahasında Bnei Sakhnin'i ağırlayan Beitar Jerusalem'de taraftarlar, bakanın sözlerinin ardından "Tüm Araplardan nefret ediyoruz" ve "Bütün evlerini yakın" gibi sloganlarda bulundular. Miri Regev'in bu çirkin sözler karşısında bir şey yapmaması ve gülmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

İsrail\'de Beitar Jeruselam Takımı Taraftarı Müslümanlık Karşıtı Sloganlar Attı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İsrail'de Beitar Jeruselam Takımı Taraftarı Müslümanlık Karşıtı Sloganlar Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • turgay: biz sizden nefret ediyoruz azılı köpekler 0 0 Yanıtla
  • mert: bütün ortadoğudaki savaşların nedeni bu israiloğulları denen tarihin her döneminde bozgunculuk yapan ve kan döken topluluktur. Tabi aslında onlardan daha çok kendimize kızmamız gerek. Bugun sayı ve ekonomik olarak onlardan kat be kat daha fazla imkana sahipken onların dediği ve uygun gördüğü gibi yaşıyorsa müslümanlar ; dediğim gibi onlara değil kendimize kızmamız gerek. içimizde o kadar çok hain var ki inanın önce onları temizlemezsek hiçbir zaman düşmanlarımız karşısında galip gelemeyeceğiz. 0 0 Yanıtla

Advertisement