İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

PTT 1 Lig’in 31. haftasında oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Tki Tavşanlı Linyitspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında turuncu-beyazlı takımın teknik direktörü Cihat Arslan, “Çok değerli bir haftada çok değerli bir 3 puan aldık” dedi.

22.03.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1 Lig'in 31. haftasında oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor- Tki Tavşanlı Linyitspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında turuncu-beyazlı takımın teknik direktörü Cihat Arslan, "Çok değerli bir haftada çok değerli bir 3 puan aldık" dedi.

Artık kırılma haftalarında olduklarını dile getiren Cihat Arslan, "3 puan kazanmanın zor ve önemli olduğu haftalar. Artık haftalar azaldıkça maçlar daha da zorlaşıyor. Maça iyi başladık çok güzel gol attık. Birkaç pozisyon yakaladık ve ilk yarı rolantide geçti. İkinci yarıya da iyi başladık ve maç 3-0 oldu. Bu lig ikili averajlara da kalabilir. Çok değerli bir haftada çok değerli bir 3 puan aldık" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Hüseyin maça iyi başladıklarına değinerek, "Güzel futbol oynayarak galibiyeti de aldık. Buy ligde her maç zor. Geri kalan 7 haftada da takımımızın Süper Lig'e çıkması için çaba vereceğiz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bugün maçın zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Gencer Cansev, "Bu maça iyi hazırlandık. bu ligde her maç zor. telafisi olmayan haftalara girdik. Her maça iyi hazırlanıyoruz. biz iyi bir takımız. bunu da gösteriyoruz. Bu haftayı da kayıpsız geçtik. Haftaya da Fethiyespor maçını kazanıp seriye devam etmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, ligin en iyi takımlarından biriyle mücadele ettiklerini hatırlatarak, "Rakibimizin, özellikle hücum hattında önemli oyuncuları var. Onlara karşı erken gol yememiz oyun anlayışımızı değiştirdi. İkinci yarıda tam toparlanalım derken ikinci golü de yedik. Akabinde oyunun biraz da olsa kontrol etsekte etkili olamadık. Bizim için artık bu maç geride kaldı. Futbolcularımız iyi mücadele ile takımımızı bir yerlere getirdiler. Bundan sonraki 6 maç bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek. Bu maçları kazanıp inşallah ligde kalacağız" şeklinde konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcu Sakıb Aytaç, ilk yarı ve ikinci yarının başlarında etkili olamadıklarını hatırlatarak, "Rakibimizde bunu iyi değerlendirdi. Önümüzde 6 maç var. İnşallah bu maçlara çıkıp, sonucunu iyi tamamlayıp bu ligde kalmak istiyoruz" sözlerine değindi.

Ömürcan Yıldırım ise kazanmaları gereken bir maç olduğuna vurgu yaparak, "Rakibimiz ligin en iyi takımlarından birisi. Önümüzde kalan 6 maçın hepsini kazanıp ligde kalmak istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement