İstanbulspor - Denizlispor: 2-1 - Son Dakika
Spor

İstanbulspor - Denizlispor: 2-1

İstanbulspor - Denizlispor: 2-1

TFF 1. Lig'in 19. haftasında oynanan son maçta İstanbulspor sahasında Denizlispor'u 2-1 yendi.

29.01.2018 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 19. haftasında oynanan kapanış maçında İstanbulspor sahasında Denizlispor'u 2-1 mağlup etti.

İstanbulspor: 2 - Denizlispor: 1

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Sarper Barış Saka, Emrah Ünal, Burak Cansız

İstanbulspor: Okan Kocuk, Mehmet Zeki Çelik, Yalçın Kılınç, Wellington, Oğuzhan Berber, Kubilay Aktaş, Cajic (Dk. 80 Eslem Öztürk), Onur Ergün, Muhammed Demirci (Dk. 58 Onur Kolay), İbrahim Halil Çolak, Kojic (Dk. 69 İbrahim Yılmaz)

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Denizlispor: Asil Kaan Güler, Canberk Aydın, Cenk Güvenç, Burak Altıparmak (Dk. 85 Cihan Özkaymak), Kerem Can Akyüz, Alperen Babacan, Berkan Afşarlı (Dk. 46 İsmail Haktan Odabaşı), Ziya Alkurt, Hasan Kılıç (Dk. 90+1 Veli Acar), Barış Örücü, Eze

Teknik Direktör: Reha Kemal Erginer

Goller: Dk. 26 İbrahim Halil Çolak, Dk. 68 Kerem Can Akyüz (Kendi kalesine) (İstanbulspor); Dk. 77 Hasan Kılıç (Denizlispor)

Sarı Kartlar: Dk. 62 Mehmet Zeki Çelik, Dk. 70 Onur Kolay, Dk. 90+3 Eslem Öztürk (İstanbulspor); Dk. 50 Kerem Can Akyüz (Denizlispor)

Maçın ardından

İstanbulspor cephesi

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Denizlispor'u 2-1 yenen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Tamer Avcı, üst sıralara yükselmek adına çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, karşılaşmanın bekledikleri gibi kendi kontrollerinde geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Her iki takım için kritik maçtı. Rakibimiz alt sıralarda, kazansaydı biraz daha rahatlayabilirdi. Bizim için üst sıralara yaklaşmak için önemli bir maçtı. İlk yarı ve ikinci yarıda bulduğumuz gollerin ardından skoru korumaya çalıştık. Denizlispor, maçın sonlarına doğru golü buldu. Bundan sonra maç çok kritik bir hale geldi. Skoru koruyup kazandık. Bundan sonraki hedefimiz daha da üst sıralara yükselmek."

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, ilk yarıda kötü oynadıklarını dile getirdi.

Çok fazla pas hatası yaptıklarının altını çizen Erginer, "İlk 45 dakika boşuna geçti. Çok top kaptırdık. Maçın büyük bölümünü savunma yaparak geçirdik. Topa sahip olmalıydık. İkinci yarı biraz toparlandık ama kötü bir gol yedik." diye konuştu.

Erginer, skoru 2-1'e getirdikten sonra kendilerine geldiklerini vurgulayarak, "Yenilmememiz gereken bir karşılaşmaydı. En kötü 1 puan almalıydık. Ama puan almaya çabamız yetmedi. Önemli bir 3 puan kaybettik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İstanbulspor - Denizlispor: 2-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement