İşte Eboue'nin Yeni Takımı! - Son Dakika
Spor

İşte Eboue'nin Yeni Takımı!

İşte Eboue\'nin Yeni Takımı!

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre kulüp bulamayan Emmanuel Eboue, İngiltere'ye geri döndü.

10.03.2016 08:30

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre kulüp bulamayan Emmanuel Eboue, İngiltere'ye geri döndü.

Premier Lig temsilcisi Sunderland, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Fildişi Sahilli oyuncu ile sezon sonuna kadar anlaşıldığını duyurdu.

Söz konusu açıklamada bahsi geçen transferin maddi detaylarına ilişkin herhangi bir bilgi yer almazken, Eboue'nin 2015-16 sezonunun sonuna kadar Sunderland forması giyeceği belirtildi.

İmza töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Eboue, "Buraya ilk geldiğimde, sanki yıllardır zaten buradaymış gibi hissettim. Sunderland'e imza attığım için çok mutluyum. Güçlü bir takımız ancak yine de sıkı çalışmamız gerekiyor. Ligde üst sıralara tırmanmak adına mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Her zaman Premier Lig'e geri dönmeyi düşlediğini söyleyen Eboue, " Türkiye'deyken bile İngiltere'ye dönmeyi düşünüyordum. Burada da teknik heyet ve yeni takım arkadaşlarım beni kendi evlatları gibi karşıladı" dedi.

Galatasaray'da forma giydiği 4 yıl boyunca 3 şampiyonluk yaşayan deneyimli 32 yaşındaki deneyimli savunmacı, forma giydiği 101 maçta 5 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor İşte Eboue'nin Yeni Takımı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement