İşte G.saray'ın Rakibi - Son Dakika
Spor

İşte G.saray'ın Rakibi

İşte G.saray\'ın Rakibi

Basketbol Eurocup son 16 turunda iki temsicimiz Galatasaray Odeabank ve Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi.

02.03.2016 17:49

Basketbol Eurocup son 16 turunda iki temsicimiz Galatasaray Odeabank ve Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan ilk maçı 67-64 kaybeden Galatasaray Odeabank Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan 2. maçı Galatasaray, kazanarak çeyrek finale kaldı.

Galatasaray'ın rakibi belli oldu

Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi ise Alman devi Bayern Münih oldu.

Sarı kırmızılılar ilk çeyreği başa baş geçen maçın ikinci çeyreğinden itibaren ağırlığını koymaya başladı ve rahat bir galibiyet aldı.

Galatasaray'da Errick Mccollum 18 sayı 5 ribaund ve 7 asistle yıldızlaşırken, Blake Schilb 17, Stephane Lasme ve Vladimir Micov 13, Caleb Green ise 10 sayıylık katkı yaptı.

Pınar Karşıyaka'da ise çift hanelere ulaşan tek isim Kenny Gabriel'in 18 sayılık çabası tur için yeterli olmadı.

Bu sonucun ardından Galatasaray Euro Cup'ta çeyrek finale kaldı.

Serebral palsi hastası Yusuf Okur'a büyük onuryusuf okur

Galatasaray Odeabank'ın 1 günlük sözleşme imzaladığı 9 yaşındaki serebral palsi hastası Yusuf Okur, maçta sarı kırmızılı takımla birlikte parkeye çıktı. Karşılaşma başlamadan önce takımla birlikte ısınırken maç toplantılarında da yer aldı.

Serebral Palsi (beyin felci), bebeklikte ya da çocukluk çağının başlarında ortaya çıkan ve vücut hareketlerini ve kas koordinasyonunu kalıcı şekilde etkileyen, fakat zaman içinde kötüleşme sergilemeyen bir dizi nörolojik bozukluktan herhangi birini tanımlamak için kullanılan bir terimdir.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor İşte G.saray'ın Rakibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement