İşte Jurgen Klopp'un sürekli gülmesinin sebebi - Son Dakika
Spor

İşte Jurgen Klopp'un sürekli gülmesinin sebebi

İşte Jurgen Klopp\'un sürekli gülmesinin sebebi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un başarılı çalıştırıcısı Jurgen Klopp, 'The Players Tribune'e açıklamalar yaptı.

28.09.2019 01:21

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un başarılı çalıştırıcısı Jurgen Klopp, 'The Players Tribune'e açıklamalar yaptı. Liverpool'u ihtişamlı günlerine taşıyan ve geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Jurgen Klopp'un yaptığı açıklamalardan bazıları şöyle:

"OĞLUM DOĞUNCA FARK ETTİM"

"Bazen insanlar bana neden sürekli gülümsediğimi soruyor. Kaybettiğimiz maçtan sonra bile gülümserim. Çünkü oğlum hayata geldiğinde futbolun ölüm kalım meselesi olmadığını fark ettim. Biz hayat kurtarmıyoruz. Futbol umutsuzluk ve nefret yayan bir şey değil. Futbol, eğlendirici ve ilham verici olmalı. Özellikle de çocuklar için.

"ONLAR TANRI DEĞİL"

Yuvarlak bir topun, hayatları nasıl değiştirebileceğini kendi oyuncularımın çoğunda gördüm. Salah, Mane, Firmino ve diğerlerinin hikayeleri kesinlikle inanılmaz. Benim Almanya'da küçükken yaşadığım zorluklar onların yaşadıklarıyla karşılaştırılamaz. Pes etmek için çok fazla sebepleri vardı ama onlar bunu reddettiler. Onlar tanrı değil sadece hayallerinden kolay vazgeçmeyen insanlar."

İşte Jurgen Klopp'un sürekli gülmesinin sebebi

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor İşte Jurgen Klopp'un sürekli gülmesinin sebebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement