İşte Ronaldo'nun Yeni Hedefi! - Son Dakika
Spor

İşte Ronaldo'nun Yeni Hedefi!

İşte Ronaldo\'nun Yeni Hedefi!

Kamerun karşısındaki golleri ile Pauleta'nın milli gol rekorunu eline alan Cristiano Ronaldo, yeni hedefini belirledi.

06.03.2014 11:00

Potekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, ülkseinin Kamerun ile oynadığı karşılaşmada attığı golle Portekiz Milli Takım tarihinin en golcü oyuncusu ünvanını ele geçirdi.

İlk kez 2003 yılında milli formayı giyen Ronaldo, oynadıkları hazırlık maçının 21. dakikasında Kamerun filelerini havalandırdı ve takımını öne geçirmeyi başardı. Yıldız oyuncu ayrıca 83. dakikada ikinci golünü attı ve toplamdaki gol sayısını 49'a yükseltti.

Bu maça kadar 47 golle zirveyi Pauleta ile paylaşan 29 yaşındaki oyuncu, böylelikle liderlik koltuğunu ele geçirmiş oldu.

İŞTE YENİ HEDEFİ!

Kırdığı bu rekoru ile ilgili düşüncelerini aktaran Ronaldo, "Pauleta'nın rekorunu aldığım için heyecanlıyım ve mutluyum. O da bu rekorun doğal olarak sona ereceğini biliyordu ve beni arayarak tebrik etti. Takım arkadaşlarım ve antrenörlerime teşekkür ederim." dedi.

Yeni hedefinden de bahseden Ronaldo, Portekiz'in en golcüsü olmanın benim için önemi büyüktü. Şimdi de Luis Figo'nun rekoru için çabalayacağım." diye konuştu.

Portekiz'in yaşayan efsanelerinden Figo, 127 kez milli oldu. 110 kez bu gururu yaşayan Ronaldo, 18 kez daha milli olması halinde bu rekoru da kırmış olacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İşte Ronaldo'nun Yeni Hedefi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement