İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın: Türkiye şu anda çok iyi durumda - Son Dakika
Spor

İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın: Türkiye şu anda çok iyi durumda

İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın, Türkiye'nin grubundaki şansı hakkında konuşarak, Türkiye'nin çok iyi durumda olduğunu ve gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, İstanbulspor Teknik Direktörü olan kardeşi Hakan Yakın'ın performansından da memnuniyetini dile getirdi.

02.12.2023 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın Türkiye çok iyi durumda

Olgucan KALKAN Hamburg(Almanya),(DHA) - İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın, Biz de girseydik o gruba 2008'deki gibi olurdu. Türkiye şu anda çok iyi durumda. Çok da gurur duyuyorum. İnşallah Türkiye grubu geçer dedi.

İsviçre, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Grubu'nda; Almanya, Macaristan ve İskoçya ile eşleşti. Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın, açıklamalarda bulundu. Yakın, kuradan memnun olduklarını dile getirerek, Almanya, Macaristan ve İskoçya'ya karşı oynayacağız. Bu grupta Almanya lider olur, favori onlarda diye konuştu.

BİZ DE GİRSEYDİK O GRUBA 2008'DEKİ GİBİ OLURDU

Türkiye'nin grubundaki şansı ile ilgili konuşan Murat Yakın, Biz de girseydik o gruba 2008'deki gibi olurdu. Türkiye şu anda çok iyi durumda. Çok da gurur duyuyorum. İnşallah Türkiye grubu geçer. Türkiye ile şu anda eşleşmek istemezdim. Çeyrek finalde veya yarı finalde oynarız dedi.

İstanbulspor Teknik Direktörü olan kardeşi Hakan Yakın'ın performansı sorulan Murat Yakın, İlk maçı seyrettim, yanında olmak istiyordum. İlk maçını kazandı, çok memnunum. İnşallah devam eder maçlarını kazanır ifadelerini kullandı.

İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın: Türkiye şu anda çok iyi durumda
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Murat Yakın: Türkiye şu anda çok iyi durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement