İtalya'da Pazar Tahminleri - Son Dakika
Spor

İtalya'da Pazar Tahminleri

İtalya\'da Pazar Tahminleri

505 | Palermo - Bologna Ligde kötü günler geçiren Palermo, sahasında Bologna'yı konuk edecek.

29.02.2016 00:00

505 | Palermo - Bologna

Ligde kötü günler geçiren Palermo, sahasında Bologna'yı konuk edecek. Palermo 5 maçtır kazanamazken Bologna ise 3 maçtır kaybetmiyor. Düşme potasına girmesi an meselesi olan Palermo bu maça mutlaka kazanmak için çıkacak. Bologna ise orta sıralarda. Maçla ilgili tahminlerde az gol tercihi yapılabilir.

Tahmin: 2,5 ALT - 1.50

506 | Carpi - Atalanta

Düşme hattından sezon başından bu yana çıkmaya çalışan Carpi, Atalanta'yı konuk ediyor. İlk maç 3-0'lık Atalanta üstünlüğü ile bitmişti. Carpi 6 maçtır, Atalanta ise 5 maçtır deplasmanda, toplamda ise 11 maçtır kazanamıyor. Evinde daha başarılı olan Carpi, deplasmanda daha başarısız olan ise Atalanta karşısına kazanmak için çıkacak. Maçla ilgili tahminlere ilk yarı beraberliği yazılabilir.

Tahmin: İY 0 - 1.75

507 | Chievo - Genoa

Geçen hafta derbi maçtan hüsranla ayrılan Chievo, Genoa karşısında puan arayacak. Puan olarak da birbirine yakın iki takımdan Chievo 4 maçtır, Genoa ise deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor. Beraberlik maçı arayanlar için biçilmiş kaftan bu maç değerlendirilebilir.

Tahmin: MS 0 - 2.70

508 | Sampdoria - Frosinone

8 maçtır kazanamayan Sampdoria artık yolun sonuna geldi. Sampdoria bu maçı da kazanamazsa Frosinone'ye geçilerek düşme potasına girecek. Bunun olmaması için elinde hala şansı olan Sampdoria, kadro kalitesinin rakibinden daha iyi olmasının avantajını artık bu maçta kullanabilmeli.

Tahmin: Sampdoria kazanır - 1.45

509 | Udinese - Hellas Verona

Önlenemez düşüşü devam eden Udinese 8 maçtır kayıplarda. Hellas Verona ise Serie A'nın deneyimli ve geçmişte ünlü isimlerini kadrosunda bulundurmasına rağmen son sıradan bir türlü kurtulamıyor. 12 deplasman maçından bu yana kazanamıyorlar. Ligde kalmaları için artık mucizeler gerekiyor. Karşılaşma ile ilgili iki takımın da gol bulabileceği tahminleri yerinde olacaktır.

Tahmin: KG Var - 1.60

510 | Juventus - Inter

İtalya'da haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Juventus ile Inter karşı karşıya gelecek. Inter kaybetmesi halinde şampiyonluk ihtimallerini bir anlamda yok edecek. Sezonun ilk yarısında lider olan ancak büyük düşüşle 5. sıraya kadar inen Inter'in artık puan kaybetmeye tahammülül yok. 4 deplasmandır kazanamıyorlar. Juventus lider ve evinde 11 maçtır, toplamda da 16 maçtır bilekleri bükülmüyor. Düşüşte olan bir ekibe puan kaybedecek zayıflıkları yok. Chiellini dışında eksikleri de bulunmuyor. Maçla ilgili tahminleri gollerden yola çıkarak yapabiliriz.

Tahmin: 2,5 ALT - 1.50

511 | Lazio - Sassuolo

Serie A'nın iyi deplasman takımlarından Sassuolo UEFA'da tur atlayan moralli Lazio deplasmanına çıkacak. Son haftalarda formunu yükselten Lazio'nun ne zaman ne yapacağı belli değil. Son 5 resmi maçtır yenilmeyen Lazio Avrupa kupalarına katılabilmek için son savaşlarını veriyor. Sassuolo da 3 maçtır kaybetmiyor ancak 3 deplasmandır galibiyetleri yok. En mantıklı tercih taraf bahisi yerine gol sayılarında olacaktır.

Tahmin: TGS 2-3 - 1.75

512 | Fiorentina - Napoli

Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele nefesleri kesecek. Lider Juventus'a en yakın olan Napoli, 4 maçtır galibiyete hasret durumda. UEFA'dan da elendiler ve tek hedefleri olarak Serie A kaldı. Yeniden lige geri dönüş yapabilmek için var güçleriyle çalışacaklar. Fiorentina ise evinde 3 maçtır galibiyet alıyor ve 6 maçtır da bileğini bükenler yok. İki takım da golcü kimlikleriyle ön plana çıktı bu sezon. Tahminler 2,5 ÜST seçeneğini değerlendirebilir.

Tahmin: 2,5 ÜST - 1.70

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor İtalya'da Pazar Tahminleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement