İzmir'de derbi zamanı - Son Dakika
Spor

İzmir'de derbi zamanı

İzmir\'de derbi zamanı

Spor Toto 1'inci Lig'de 16'ncı sırada yer alan Altınordu, yarın İzmir derbisinde 11'inci basamaktaki Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

06.03.2023 12:06  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1'inci Lig'de 16'ncı sırada yer alan Altınordu, yarın İzmir derbisinde 11'inci basamaktaki Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-lacivertlilerin ev sahipliğinde Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak 25'inci hafta mücadelesi saat 20.00'de başlayacak. Müsabakanın bilet fiyatları VIP 200 TL, numaralı 50, deplasman 40, kadın ve çocuklar için 10 TL olarak belirlendi. Altınordu'da sakatlığı bulunan Volkan dışında eksik yok. Göztepe ise derbiye tam kadro çıkacak.

Ligde son olarak deplasmanda Pendikspor'a 2-1 mağlup olan 17 puanlı Altınordu, 3 haftalık galibiyet özlemini sonlandırarak ateş hattından çıkmayı hedefliyor. Son maçında evinde Boluspor'la 1-1 berabere kalan 31 puanlı Göztepe de kazanarak Play-Off iddiasını korumak istiyor. İki takım arasında ilk yarıda Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan derbiyi sarı-kırmızlılar Yasin'in 82'inci dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 kazanmıştı.

ALTINORDU'DA KERİM ALICI YUVAYA DÖNDÜÜlkemizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketine Hatay'da yakalanan ve yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazından kendi çabasıyla kurtulan sağ bek Kerim Alıcı, altyapısından yetiştiği Altınordu ile kiralık olarak anlaştı. Bir süredir yine eski takımı Göztepe'nin kadrosuna katmak için çaba gösterdiği tecrübeli savunmacı ara transfer döneminin son gününde tercihini Altınordu'dan yana kullandı. Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un oyuncusu olan Kerim'in Altınordu ile yaptığı sözleşme sezon sonunda bitecek. Kerim, kendi çabalarıyla çıktığı aynı enkazda depremden önceki gün Kasımpaşa maçında Hatayspor'un galibiyet golünü atan takım arkadayı Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut'u kaybetmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İzmir'de derbi zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement