İzmir'de Yılın Transferi - Son Dakika
Spor

İzmir'de Yılın Transferi

ZEL) - Bucaspor'un 10 yıllık aşçısı Emine Ünal, lezzetli yemeklerini artık Altay takımı için yapıyor.

26.01.2012 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZEL) - Bucaspor'un 10 yıllık aşçısı Emine Ünal, lezzetli yemeklerini artık Altay takımı için yapıyor. Transfer döneminde takımına adeta taze kan takviyesi yapan Altay, yemekhane kadrosuna Bucaspor'un 10 yıllık aşçısını dahil etti. Altaylı oyuncuların Emine Ablası olarak anılan Emine Ünal, yaptığı yemeklerle Altay'ın şampiyon olacağını söyledi.

Bucaspor'da 10 yıl aşçılık yaptığını dile getiren siyah beyazlı takımın aşçısı Emine Ünal, "Bucaspor'da çok güzel günler geçirdim. Oyuncuları, teknik heyeti pırıl pırıl insanlardı. İki kez şampiyonluk sevinci yaşadık. Bucaspor, Süper Lig'den düştükten sonra takım maddi zorluk içerisine girdi. Bir gün beni aşağıya çağırıp işime son verdiklerini dile getirdiler. Her şey için çok teşekkür ettim ve çıktım. Günlerce ağladım. Artık çalışmayacağım dedim. Ben Bucaspor için kadın başıma gece 3'lere kadar

sokaklarda takımızı deplasmana göndermek için çalışırdık. Ben Bucaspor'da temizlik de yaptım. Aşçılık da yaptım, bulaşık da yıkadım. Allah yine de hepsinden razı olsun. Birkaç gün sonra Altay'ın Sportif Direktörü Cenk Tekelioğlu aradı beni. Bana 'Altay'da aşçılık yapabilir misin' dedi. Ben de kendisini kırmadım Altay'da aşçılık işime yeniden başladım. İlk önce buraya ısınamadım. Ama sonra alışmaya başladım. Kendisini ve Yunus Altun'u da Bucaspor'dan tanıyordum. Bana sahip çıktılar. Altay Kulüp Başkanımız

Ömer Kızılok da çok iyi bir insan. Bana burada görev verdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tüm oyuncular, teknik kadro ve yöneticiler hepsi pırıl pırıl insanlar" dedi.

Hergün yaklaşık 100 kişiye 4 öğün yemek yaptığını söyleyen başarılı aşçı Ünsal, "Tüm oyuncular evlatlarım gibi. Bu iş çok yorucu ama onların sevgi saygısı tüm yorgunluğumu atıyor. Gelip bana her yemekten sonra teşekkür ediyorlar. Altay'da çok mutluyum. Takımım her maça giderken arkalarından su döküyorum ve takımıma uğur getiriyorum. Erkeğin başarısı boğazından geçer. Yaptığım yemeklerle Altay'ı şampiyonluğa taşıyacağım." şeklinde konuştu.

Evli ve iki evlat sahibi aşçı Emine Ünsal'ın kızı profesyonel basketbol oynarken, oğlu da futbolcu olarak ter döküyor.

EMİNE ABLA SU DÖKMEDEN OTOBÜS HAREKET ETMİYOR

Altay'ın Sportif Direktörü Cenk Tekelioğlu ise, "İki yıl Bucaspor'da ter döktüm. Emine Ablayla çok zor şartlar altında çalıştık. Geçtiğimiz sezon sonu işten çıkarıldığını duydum. Bizim de aşçıya ihtiyacımız vardı. Bu isteğimizi yönetime bildirdik ve Emine ablamızı renklerimize kattık. Günde 4 öğün yemek yapıyor. Kendisi inanılmaz güzel yemekler yapıyor. Güler yüzlü ile yemeklerine lezzet üstüne lezzet katıyor. Biz maça giderken arkamızdan su döküyor ve dua ediyor. Biz onun uğur getirdiğine inanıyoruz.

Emine abla su dökmeden otobüsü hareket ettirmiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir'de Yılın Transferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement