Jose Mourinho Manchester United ile Ön Sözleşme İmzaladı! - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho Manchester United ile Ön Sözleşme İmzaladı!

Jose Mourinho Manchester United ile Ön Sözleşme İmzaladı!

Uzun süredir Louis van Gaal'in yerine Jose Mourinho'nun Manchester United menajeri olacağı iddiası sonunda gerçeğe dönüşmek üzere. İspanyol El Pais Gazetesi'nin iddiasına göre; Portekizli çalıştırıcının menajeri Jorge Mendes, United yetkilileri ile Cumartesi akşamı görüştü ve anlaşma sağlayarak ön sözleşme imzaladı.

20.03.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Uzun süredir Louis van Gaal'in yerine Jose Mourinho'nun Manchester United menajeri olacağı iddiası sonunda gerçeğe dönüşmek üzere.

İspanyol El Pais Gazetesi'nin iddiasına göre; Portekizli çalıştırıcının menajeri Jorge Mendes, United yetkilileri ile Cumartesi akşamı görüştü ve anlaşma sağlayarak ön sözleşme imzaladı.

İddianın en ilginç noktası ise resmi sözleşmenin imzalanmaması halinde Mourinho'ya ödenecek tazminat. Mourinho ile Kırmızı şeytanlar arasında yapılan ön sözleşmedeki şarta göre eğer United yönetimi, Mourinho ile 1 Mayıs tarihine kadar resmi sözleşme imzalamazsa 5 milyon pound; eğer 1 Haziran'a kadar resmi sözleşme hala imzalanmamış olursa bir 10 milyon pound daha tazminat ödemek zorunda kalacak.

Anlaşma çerçevesinde Mayıs ayının çok önemli olduğu, oyuncuların bu aydan itibaren transfer görüşmelerine başlayacağı ve Mourinho'nun tüm planlarını hazırladığı ifade edildi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Jose Mourinho Manchester United ile Ön Sözleşme İmzaladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement