Jose Mourinho Tam 7 Oyuncunun Biletini Kesti, Transfer İstedi - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho Tam 7 Oyuncunun Biletini Kesti, Transfer İstedi

Manchester United'ın menajeri Jose Mourinho, takımdaki 7 oyuncunun gönderilmesi yönünde talimat verdi ve transfer edilmesi gereken 4 ismi yönetime iletti.

20.03.2018 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'de şampiyonluğu mucizelere kalan ve Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'ya elenen Manchester United'da büyük bir değişim planlanıyor.

Jose Mourinho'nun sezon sonunda kadroyu yeniden inşa etmek için hazırlığa başladığı ve yönetimle önemli bir toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.

7 İSMİN BİLETİNİ KESTİ

Jose Mourinho'nun Daley Blind, Chris Smalling, Luke Shaw, Ander Herrera, Jaun Mata, Marouane Fellaini ve Anthony Martial'in biletini kestiği ve sezon sonunda yolların ayrılacağı kaydedildi.

WILLIAN VE BALE...

Portekizli teknik adamın özel olarak transfer edilmesini istediği isimlerin ise Danny Rose(Tottenham), Fred(Shakhtar), Willian(Chelsea) ve Gareth Bale(Real Madrid) olduğu vurgulandı.

Jose Mourinho Tam 7 Oyuncunun Biletini Kesti, Transfer İstedi

Son Dakika Spor Jose Mourinho Tam 7 Oyuncunun Biletini Kesti, Transfer İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • No name : Mourinho go to fener 2 2 Yanıtla
  • Hatay iskenderun da devlet neden yok: Hatay iskenderun da faizcilik kaçak iddia aldı başını gitti insanları mahf ettiler analar aglıyor evler yıkılıyor kaçak iddia yapanlar sülaleri üzerinden milyonları aklıyor neden devlet seyirci kalıyor yetmezmi ölümler mi çoğalsın neyi bekliyorsunuz hareket etmek için insanları kemirdiler 1 3 Yanıtla
  • andsmero: çöp haline geldıyse ıteleyın turkıyeye 2 baharı burda guzel yasıyorlar 3 0 Yanıtla

Advertisement