Josue, Antrenmana Damga Vurdu - Son Dakika
Spor

Josue, Antrenmana Damga Vurdu

Josue, Antrenmana Damga Vurdu

Bursaspor bir günlük izinin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

08.09.2014 20:29  Güncelleme: 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor bir günlük izinin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonunda tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, hücum oyuncularına özel sut çalıştırması yaptırırken, yeni transferlerden Josue attığı gollerle göz doldurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'nin konuğu olacak olan yeşil-beyazlılar, bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdürdü. Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

4 OYUNCU KATILMADI

Antrenmana milli takımlarda bulunan Ozan Tufan, Enes Ünal ve Bakaye Traore katılmazken, tedavisi süren Ferhat Kiraz da takımdan ayrı düz koşu yaptı.

TİMSAH KONDİSYON DEPOLADI

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alan pas-press oyunu ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise kondisyona dayalı tam saha koşular gerçekleştirildi.

HÜCUM OYUNCULARI ŞUT ÇALIŞTI

Öte yandan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, antrenmanın sonunda hücum oyuncularına ekstra çalışma yaptırdı. Gol yollarında sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlılarda, Ozan İpek, Volkan Şen, Cedric Bakambu, Filipe Josue, Jose Fernandao ve Samuel Holmen yaklaşık yarım saat süren şut çalışması yaptı.

JOSUE GÖZ DOLDURDU

Teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularına sık sık şut konusunda uyarılarda bulunduğu gözlenirken, Porto'dan transfer edilen ve kısa sürede tecrübeli teknik adamın gözdesi haline gelen Filipe Josue, çalışmalarda öne çıkan isim oldu. Şut çalışmasında attığı gollerle göz dolduran Josue, takım arkadaşlarından da alkış aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Josue, Antrenmana Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement