Juventus'ta Kontrat Görüşmeleri Başlıyor - Son Dakika
Spor

Juventus'ta Kontrat Görüşmeleri Başlıyor

Juventus\'ta Kontrat Görüşmeleri Başlıyor

Siyah-beyazlıların kontratı bitmeye yaklaşan oyuncularla bu ay içinde görüşmeye başlayıp birçoğuyla imzalaması bekleniyor.

05.02.2014 00:22

Dortmund ve Juve'yi reddetmiş

Ligde son iki sezonu şampiyon tamamlayan ve üst üste üçüncü şampiyonluk için de oldukça büyük bir avantaj yakalayan Juventus, oluşturduğu kaliteli kadro çekirdeğini korumaya kararlı görünüyor.

2014 yazında kontratı biten tek futbolcu barındırmalarına karşın özellikle önümüzdeki yıl serbest kalma ihtimali olan oyuncuları şimdiden ikna etmek isteyen Torino kulübü bunun için Şubat ayını gözüne kestirmiş durumda.

Bu sezonki en büyük gündem maddeleri olan Andrea Pirlo'yla geçtiğimiz ay anlaşan ve oyuncuyla 2016'ya kadar yeni bir sözleşme imzalayan Juventus'ta birinci gündem maddesi bu yaz kontratı bitecek olan Marco Storari'yle tekrar anlaşarak Gianluigi Buffon'un arkasını sağlama almak.

Özellikle Lazio maçında Buffon'un kırmızı kart görmesinden sonra kaleye geçip başarılı bir maç çıkaran ve hafta sonu da Inter'e karşı 90 dakika başarıyla görev yapan Storari'nin kendisine gelecek teklifi düşünmeden kabul etmesi bekleniyor.

Osvaldo rejime giriyor

Storari dışında 2015'te kontratları dolacak olan Stephan Lichtsteiner, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli ve Sebastian Giovinco'yla da yavaş yavaş görüşmeyi planlayan Juventus, problem beklemiyor. Özellikle Lichtsteiner, Barzagli ve Chiellini'yle yaşları nedeniyle 2017'den daha uzun bir periyot düşünmeden kontrat teklif etmesi beklenen Juventus'ta kontratı yine 2016'da sona erecek olan şu anda takımın belki de en değerlisi oyuncusu konumundaki Paul Pogba'yla da bu sezon içinde görüşmesi bekleniyor.

2015'te kontratı sona erecek olan teknik direktör Antonio Conte'nin performansından da çok memnun olan Juventus yönetiminin bu sezon içerisinde genç teknik adamla ilgili de çalışma yapması pek sürpriz olmayacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Juventus'ta Kontrat Görüşmeleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement