Kaan Kanak: Daha Farklı Kazanabilirdik - Son Dakika
Spor

Kaan Kanak: Daha Farklı Kazanabilirdik

Kaan Kanak: Daha Farklı Kazanabilirdik

Eskişehirsporlu futbolcular, 1-0 galip geldikleri maçta farkı kaçırdıklarını söyledi.

22.02.2015 21:32

Süper Lig'in 21. haftasında evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Eskişehirspor'da maçın tek golünü atan Kaan Kanak, farkı kaçırdıklarını söyledi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Kaan, "Beşiktaş'a karşı şansım var. Üçüncü maçımda ikinci golü attım Beşiktaş'a. Çok mutluyuz. Her maç zaten bizim için final havasında. Bulunduğumuz pozisyon belli. Her hafta üstüne koyup mücadele ederek takımı layık olduğu yere taşımaya çalışıyoruz." dedi.

Beşiktaş'ı iyi analiz ettiklerini belirten genç futbolcu, "Taraftarımızın da desteğiyle daha üst sıralara çıkacağız. Çalışıp iyi hazırlandık. Topu kaybettikleri zaman iyi pres yaptıklarını biliyorduk. Biz de ona göre alan savunmasını iyi yaptık. Farklı bir skor da alabilirdik net pozisyonlarımız vardı. Üç puanı 1-0'la aldık mutluyuz." diye konuştu.

"RAKİBE ALAN BIRAKMADIK"

Kırmızı siyahlıların deneyimli oyuncusu Sezgin Coşkun ise, "Çok iyi savunma yaptık. Çünkü Beşiktaş'ın çok etkili oyuncuları var. İlk yarıda birkaç pozisyon versek de maçın genelinde çok iyi mücadele ettik, galip gelmeyi istedik. Rakibe alan bırakmadık. Zorlu bir durumdan geçiyoruz. Sürekli maç kazanmamız lazım. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu soğuk havaya rağmen bizi desteklemeye gelen taraftarımıza da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"BEN KENDİME GÜVENİRİM"

Maçın en çalışkan isimlerinden Lawal, "Açıkçası ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü çok zor bir maçtı. Kendi performansıma gelirsek ben kendime güvenen soğukkanlı bir yapıdayım. Ne olursa olsun rahat olmaya çalışıp elimden geleni yapıyorum. İçinde bulunduğumuz durum iyi değil. Bir şeyler yapmamız gerekiyordu ve maçı kazanarak gerekeni yaptık." dedi.

addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '19bnphjyhk8741t0pkw795lyfw', '9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr-9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 'eplayer16', {age:1417475728000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kaan Kanak: Daha Farklı Kazanabilirdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement