"Kadın, Çok Güzel Bir Varlık..." - Son Dakika
Spor

"Kadın, Çok Güzel Bir Varlık..."

"Kadın, Çok Güzel Bir Varlık..."

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, farklı olduğunu iddia ettiği aile yapısından, kadın-erkek ilişkilerine, futbol yorumcularından, Aziz Yıldırım'a kadar birçok konuda konuştu.

24.11.2013 13:31

Akşam gazetesinden Sibel Ateş Yengin'e açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural'ın röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde...

"Sabah çıkardık evden akşama kadar oyun peşinde olurduk. Yakan top, çelik çomak… Futbolu erken yaşta öğrendim. Halamın oğlu futbolcuydu, bir de koyu Fenerbahçeli. Fener gol atsa evin birinci katından atlardı. Mahalle takımı kurmuştu, orada oynardık. Kuran kursuna giderdim. Sabah ezanlarını okurdum, birçok da hayranım vardı. Futbolu öğrenince Kuran kursundan kaçmıştım."

"İki eşim var ama konuşmayı doğru bulmuyorum. Daha farklı bir aile yapımız var diyelim. Bu devirde benim de tasvip ettiğim bir durum değil ama yaşanıyor. Başkası yaptığında 'Vay bu da yapılır mı?' deyip karşı olsanız bile bazı durumlar sizi bu tür yaşama itebiliyor."

"Kadın, çok güzel bir varlık. Bir erkek bir kadınla birlikte olmayı düşünüyorsa baştan yenilgiyi kabul edecek. 'Ben önde olayım, ben arkada olayım' diye uğraşmayacak. Çünkü kadının suyuna gidersen dünyanın en güzel varlığı olur. Biraz tersleştiğin zaman yandın! Şeytan olurlar. Kadın, çok tehlikeli ve ikiyüzlüdür. Görünen bir yüzü çok tatlıdır, bir de görmediğin yüzü vardır ki… Dikkat edin, ilişki biterken nasıl canavar oluyor kadın. Erkeğin ocağını batırmak için elinden geleni yapar."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Kadın, Çok Güzel Bir Varlık...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement