Kadınlar Günü'nde CrossFit Yarışması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kadınlar Günü'nde CrossFit Yarışması

Kadınlar Günü\'nde CrossFit Yarışması
10.03.2026 09:29

Wonder Woman's Cup, kadın sporcular için düzenlendi. Dayanıklılık ve performans parkurlarıyla dolu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlara özel "Wonder Woman's Cup" CrossFit yarışması gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, kadınların spordaki gücünü, azmini ve dayanışmasını ön plana çıkarmayı amaçlayan organizasyon, Biruni Üniversitesi kampüsünde düzenlendi. Yaklaşık 100 sporcunun katıldığı yarışmada, dayanıklılık, güç ve performans gerektiren parkurlarda kıyasıya mücadele yaşandı. Etkinlikte uluslararası sporcular da yer aldı.

Yarışmaya CrossFit sporcuları Merve Gökçil, Tebaa Onar ve Tuğçe Melis Eminoğlu da katıldı. Biruni Üniversitesi'ni ise Selin Sude Avcı ile Ece Bennu Yıldırım temsil etti.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda, katılımcılar zorlu parkurlarda performanslarını sergilerken heyecan dolu anlar yaşandı.

Etkinlikte, kadınların spor alanındaki görünürlüğünü artırmanın önemine dikkat çekilerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün anlam ve önemine vurgu yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Günü'nde CrossFit Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement