Kafkas İshak'ın Önünü Açtı - Son Dakika
Spor

Kafkas İshak'ın Önünü Açtı

Kafkas İshak\'ın Önünü Açtı

Karabükspor, İshak Doğan için teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacak.

06.01.2014 13:30

Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, simi Galatasaray ile anılan İshak Doğan'ın önünü açmaya hazır olduklarını belirtti.

TRTSpor'da yer alan habere göre Kafkas, İshak'ın transferi ile ilgili olarak "İshak'ın isminin başka takımlarla anılması bizi rahatsız etmiyor. Aksine gurur duyuyoruz. Bize teklif gelirse oyuncumuzun önünü açarız. He rfutbolcu Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'de top oynamak ister. Biz de kulübümüzün menfaatleri durumunda her oyuncudan vazgeçebiliriz." dedi.

DANY TRANSFERİ

Daha önce Galatasaray'dan kiralandığı açıklanan ama henüz resmi imzayı atmayan Dany Nounkeu hakkında da konuşan Kafkas, "İmza olmadan bir şey söylemek istemiyorum. Bu konuda yetkililerimiz gerekeni söyler. Biz sadece çalışmalarımıza odaklanmış durumdayız. Biz de başka takımlarda oynayan futbolcuları transfer etmek istiyoruz. Herkes transfer yapmak istiyor ama kimse oyuncusunu bırakmaya yanaşmıyor. İki kulübün de menfaatleri doğrultusunda takasa da açığız." şeklinde konuştu.

5 TRANSFER İSTİYOR

Kafkas, devre arasında kadrolarını, stoper, santrafor, iki kanat oyuncusu ve bir orta saha oyuncusu ile güçlendirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kafkas İshak'ın Önünü Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement