Kanarya Koptu Gidiyor: 0-3 - Son Dakika
Spor

Kanarya Koptu Gidiyor: 0-3

Kanarya Koptu Gidiyor: 0-3

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçında lider Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 0-3 yendi.

24.03.2014 22:00  Güncelleme: 22:42

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçında lider Fenerbahçe, Gaziantepspor'a konuk olduğu maçı Emenike'nin iki ve Sow'un tek golüyle 3-0 kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Perdeyi Emenike açtı

0 - 3

4

İsabetli şut

7

10

İsabetsiz şut

11

3

Korner

8

14

Faul

15

2

Sarı kart

1

1

Kırmızı kart

0

%45

Topla oynama

%55

Gaziantepspor maça oldukça etkili bir başlangıç yapsa da golü bulan taraf Fenerbahçe oldu.

4. dakikada savunmadan topu kapan Mustafa'nın yayın hemen dışından çok sert şutunu kaleci Mert çeldi ve iki hamlede kontrol etti. 5. dakikada ise yaklaşık 25 metreden kazanılan serbest vuruşta Cenk Tosun'un doğrudan kaleye şutu üstten auta çıktı.

8. dakikada Caner'in sağdan kullandığı kornerde ön direkte Bekir'in kafa vuruşunu Gaziantepsor savunmasın Birol topu çizgiden çıkardı. 9. dakikada ise Caner'in yine sağdan kullandığı kornerde Bruno Alves'in kafa vuruşu ters taraftan auta çıktı.

10. dakikada Kuyt'ın savunma arkasına havadan pasını kovalayan Emenike, iki oyuncunun arasından şutunu çekti ve kalecinin altından topu geçirip golü attı: 0-1

26. dakikada Caner'in soldan ön direğe ortasına Emenike yetişemedi. Top kalecide kaldı. 32. dakikada topu kendi yarı sahasında alan Sow, ceza sahasına kadar gidip yerden sert vurdu. Top yandan auta çıktı.

34. dakikada ilk golde olduğu gibi yine savunma arkasına atılan uzun topta Emenike, Binya'yı rahat geçip topu ağlara gönderdi: 0-2

Maçın 41. dakikasında Meireles'in savunma arkasına pasıyla buluşan Emenike, sağ çaprazdan şutunu çekmek istedi. Top yandan auta çıktı. İlk yarının uzatma dakikalarında Caner'in yaklaşık 25 metreden serbest vuruştan çok sert şutunda kaleci topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

4'

Savunmadan topu kapan Mustafa'nın yayın hemen dışından çok sert şutunu kaleci Mert çeldi ve iki hamlede kontrol etti.

Sow da golünü attı

Fenerbahçe'nin etlili ve baskılı oyunu ikinci yarıda da devam etti.

48. dakikada Traore'nin pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Serdar'ın şutuna Bekir ayak koydu.

55. dakikada Caner'in sağdan kullandığı kornerde iyi yükselen Emenike'nin kafa vuruşu ters taraftan direk dibinden auta çıktı.

67. dakikada Traore'nin kullandığı serbest vuruşta top doğrudan kaleci Mert'in üstüne gitti. 76'da yaklaşık 25 metreden kaleyi karşısına alan Sow, ceza sahasına girip topu sağına çekip vurdu ve golü attı: 0-3

81. dakikada Traore'den pası alan Mustafa, sol çaprazdan nefis vurdu. Mert topu aynı güzellikte çıkardı.

83. dakikada Fenerbahçe savunmasının uzaklaştırdığı topa ceza sahası dışındagelişine vuran Mustafa Durak'ın şutu az farkla üstten auta gitti. 85. dakikada Webo'nun pasında ceza kaleciyle karşı karşıya kalan Sow'un aşırtma vuruşunda top kaleyi bulmadı.

Gaziantepspor, 87. dakikada Gilles Binya'nın ikinci sarı kartını görmesiyle 10 kişi kaldı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Fenerbahçe zorlu deplasmanda 3-0 kazandı.

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Sergen Yalçın

Performans: 3/10

Maçta ilk 5 dakikada iyi oynadılar. 6. dakikadan itibaren ise Fenerbahçe çok rahattı. Değişikliklerle de gidişata çözüm üretemedi.

Ersun Yanal

Performans: 8/10

Maça kontrollü başladı. Rakibin savunma hattının yavaşlığını çok iyi kullandı ve benzer pozisyonlarda gollleri de bularak rahat bir galibiyet elde etti.

Volkan kadrodan çıkartıldı Maç öncesinde ısınırken ağrıları artan Volkan Demirel kadrodan çıkartılırken kaleye Mert Günok, yedek kulübesine de Erten Ersu geçti.

Emenike fırtına gibi Maça çok iyi başlayan Emenike, ilk yarıda savunma arkasına atılan iki uzun topta da rakiplerini çok rahat geçip golleri attı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kanarya Koptu Gidiyor: 0-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement