Karabükspor Sahayı Bakıma Aldı - Son Dakika
Spor

Karabükspor Sahayı Bakıma Aldı

Karabükspor Sahayı Bakıma Aldı

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Kardemir D.Ç Karabükspor maç sonrası yapılan yoğun eleştiri sonrası Dr.

20.08.2012 16:00

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Kardemir D.Ç Karabükspor maç sonrası yapılan yoğun eleştiri sonrası Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nı acil bakıma aldı.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yanlış gübreleme sonrası yoğun tahribata neden olan saha konusunda haksız yere kendilerinin eleştiri yağmuruna tutulduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, "Biz kulüp olarak maçların burada oynanması için yoğun çaba sarf ettik. Çünkü stadın belli bölümü modernizasyon çalışması içinde. Kulüp olarak bir sene sonra boşa gidecek şekilde 850 bin lira para harcayarak soyunma odalarını yaptık. Sırf bunları burada maçlarımızı oynamak için yapıyoruz. Biz bu şekilde yoğun bir şekilde çaba harcarken, yapılan yanlış gübreleme sonucu bozulan sahamız için bizler eleştirilere maruz kaldık. Tüm bunlara rağmen biz hemen kolları sıvayarak, sahayı bakıma aldık ve uzman ekipleri çalışmalara başladı. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da çalışıyoruz. 2 hafta sonra sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçı öncesi bu sorunları en aza indireceğiz ve inşallah bir ay içinde de tamamen sorunu ortadan kaldıracağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor Sahayı Bakıma Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement