Karabükspor'un Yeni Başkanı Mustafa Yolbulan Oldu - Son Dakika
Spor

Karabükspor'un Yeni Başkanı Mustafa Yolbulan Oldu

Karabükspor\'un Yeni Başkanı Mustafa Yolbulan Oldu

Kardemir Karabükspor'un olağan üstü genel kurulunda Mustafa Yolbulan başkanlığa seçildi.

22.07.2013 13:42  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor'un olağan üstü genel kurulunda Mustafa Yolbulan başkanlığa seçildi.

29 Haziran'da yapılan kongrede başkanlığa Taner Canyurt'un seçilmesinin ardından yönetimde istifalar yaşanırken, yönetim kurulu yeniden seçim kararı aldı. Kardemir Karabükspor'un bugün Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapılan olağan üstü genel kuruluna Mustafa Yolbulan başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan'ın oğlu olan, aynı zamanda şirketin yönetim kurulu üyeliğini yapan Mustafa Yolbulan, 73 oyun 69'unu alarak kulübün yeni başkanı seçildi.

Karabükspor'un eski başkanı Taner Canyurt seçildikleri günün akşamından itibaren hakkında karalama kampanyası başlatıldığını belirterek, "Hak etmediğim birçok şey yazıldı ve çizildi. Yönetimi kabul etmekle sanki büyük bir suç işledim. Bu olay bizim olmamıza, dostumuzu düşmanımızı tanımamıza ve Karabükspor'u emin ellere teslim etmemize neden oldu. Ben emekli işçi Taner Canyurt, Türkiye'nin tek işçi takımına ikinci kez seçildiğim kulüp başkanlığını bugün devrediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevi yerine getirip gemiyi hasar vermeden en yakın limana yanaştırdık. Kavgayı, siyasi hesapları bir tarafa bırakıp bir olma, birlik olma günüdür. Gün, politikacısı, işçisi, emeklisi, taraftarıyla kol kola vererek milyon nüfuslu kentlerin bile sahip olamadığı bir değeri taçlandırma günüdür" dedi.

Mustafa Yolbulan ise geçmişi konuşmanın kimseye bir faydası olmadığını söyleyerek, "Şu andan itibaren yeni bir sayfa açmak zorundayız. Kardemir Karabükspor'u daha iyi noktalara getirebilmek için çalışmamız lazım. Antrenman sahaları ve kamp tesisi ihtiyacımız çok açık. Bu konuda harekete geçerek uygun yeni bir yer teminini sağlamamız lazım. En az 2-3 idman sahasına sahip, futbolcuların her birinin ayrı odalarda kalacağı, her türlü teknik donanıma sahip bir kamp binasını Karabük'e kazandırmak istiyoruz. El ele, hep birlikte olacağız" diye konuştu. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor'un Yeni Başkanı Mustafa Yolbulan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement