Kararını açıkladı! Ozan Tufan, üç büyükler yolunda - Son Dakika
Spor

Kararını açıkladı! Ozan Tufan, üç büyükler yolunda

İkinci İngiltere serüveninde de beklenilen performansı bir türlü gösteremeyen Ozan Tufan, Süper Lig'e dönüyor. Ailesinin de Türkiye'ye dönmesini beklediği 28 yaşındaki milli futbolcunun yeni takımının Beşiktaş olacağı düşünülüyor.

12.04.2023 08:53  Güncelleme: 09:41

Hull City forması giyen Ozan Tufan, adım adım Beşiktaş'a yaklaşıyor. Ailesiyle birlikte yeniden Türkiye'ye dönme taraftarı olan Ozan Tufan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımında en çok görmek istediği oyunculardan biri.

Kararını verdi! Ozan Tufan, Süper Lig devine çok yakın

UMDUĞU GİBİ GEÇMEDİ

Yaşadığı sakatlık nedeniyle ilk 11'deki düzenli yerini kaybeden Ozan Tufan, Hull City'nin bu sezon Premier Lig'e çıkamaması üzerine hayal kırıklığı yaşadı.

Kararını verdi! Ozan Tufan, Süper Lig devine çok yakın

GÜNEŞ'İN TALEBESİ

Şenol Güneş döneminde Bursaspor'da ve A Milli Takım'da düzenli olarak forma giyen Ozan, hocasının ısrarına rağmen tercihini Beşiktaş'tan değil Fenerbahçe'den yana kullanmıştı.

Kararını verdi! Ozan Tufan, Süper Lig devine çok yakın

SÖZ ACUN ILICALI'DA

Ozan Tufan'ın bonservisi için Fenerbahçe'ye 3 milyon euro ödeyen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu transferdeki en büyük söz sahibi olarak gözüküyor.

Kararını açıkladı! Ozan Tufan, üç büyükler yolunda

Son Dakika Spor Kararını açıkladı! Ozan Tufan, üç büyükler yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • murat atis: Kazma fenerbahçe ye gelmesinde kime giderse gitsin. 65 16 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Beşiktaş büyük takımın diyorsan küçük işlere zaman ayırma ve artık tufanı gitmiş vede yelpaze bile olamayacak bu kişiyi alma... 54 0 Yanıtla

Advertisement