Kardemir D.ç Karabükspor Eskişehirspor Karşısında Puan Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Kardemir D.ç Karabükspor Eskişehirspor Karşısında Puan Hedefliyor

Kardemir D.ç Karabükspor Eskişehirspor Karşısında Puan Hedefliyor

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Eskişehirspor maçında hedeflerinin puan ve puanlarla dönmek olduğunu söyledi.

18.10.2012 14:30

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Eskişehirspor maçında hedeflerinin puan ve puanlarla dönmek olduğunu söyledi.

Takım her geçen hafta daha iyi olduğunu ve son 3 haftalık periyodu Eskişehirspor maçında da sürdürmek istediklerini söyleyen Başkan Şahin, "15 günlük bir milli maç arası verildi. Seyircimiz futbolu özledi. Bu hafta lig yeniden başlıyor. İnşallah Eskişehir maçında geçen sene olduğu gibi bu senede galibiyetle gelmek istiyoruz. Teknik heyetimizin ve bizim hedefimiz Eskişehir'den puana veya puanlarla dönmek istiyoruz. Son 3 haftalık periyotumuzu Eskişehir maçında da sürdürmek istiyoruz. Güçlü bir ekiple oynayacağız. Eskişehir deplasmanında seyircimizin de desteğini alarak güzel bir müsabaka olmasını diliyorum" dedi.

KULÜPLER BİRLİĞİ

Karabükspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Kulüpleri Birliği Vakfı Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Nevzat Şahin, geçtiğimiz hafta yapılan Kulüpler Birliği toplantısını da değerlendirerek, kulüpler birliği yasasının hazırlandığını, bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kulüpler Birliği Başkanvekili olarak sık sık görüşmelerde bulunduğunu anlatan Şahin, "Kulüpler Birliği yasası içinde öncelikle mali konularda bir yasa hazırlığı yapılıyor, Maliye Bankalığı'nın isteği üzerine. Onlar bir taslak hazırlamış ve bizde bir taslak hazırlayarak birbirlerini çakıştırıp artısı eksisi tartışılacak. Aralık ayına yetiştirmeye çalışıyoruz. SGK konusunda çalışma var. Geçmişte kulüplerde çalışanların ve teknik heyetin sigortası asgari ücretten gösterilmiş. Bununla ilgili bazı çalışmalar yapıyor. Statlardaki sorunlar devam ediyor. Bursaspor Kulüp Başkanı bu konuyu dile getirerek, bir kişi tribünde bıçak göstermesi sonucu sahamız kapatılıyor. Bizim uhdemizde ve Bursaspor taraftarı olup olmadığı bile tartışılacak kişinin stada girerken yakalanması veya görüntülenmesinin cezasını kulüp olarak biz niye çekiyoruz dedi. Bu sadece onların değil tüm kulüplerin sorunları. Bununla ilgili de yaptığımız yasa değişikliğinde, suçu işleyene ceza kesilecek. Bilhassa kulüpleri cezalandırmak için parasal cezalar verdiriliyor veya seyircisiz oynama cezası veriliyor. Seyircisiz oynamak Anadolu kulüpleri için büyük bir rakam değil ama büyük kulüpler için büyük rakamlara tekabül ediyor" ifadesinde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir D.ç Karabükspor Eskişehirspor Karşısında Puan Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement