Karşıyaka'da 7'nci transfer Ferhat - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da 7'nci transfer Ferhat

Karşıyaka\'da 7\'nci transfer Ferhat

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanılan yüzyılın deprem felaketleri nedeniyle iki kez uzatılan ara transfer döneminin son gününde 23 yaşındaki sağ bek Ferhat Katipoğlu'nu renklerine bağladı.

05.03.2023 11:50  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanılan yüzyılın deprem felaketleri nedeniyle iki kez uzatılan ara transfer döneminin son gününde 23 yaşındaki sağ bek Ferhat Katipoğlu'nu renklerine bağladı. Deprem sonrası bu sezonluğuna ligden çekilip oyuncularına transfer hakkı tanınan Adana spor'dan sezon sonuna kadar kiralanan Ferhat, Kaf-Kaf'ın ara transferdeki 7'nci takviyesi oldu. Turgutluspor altyapısında yetişerek 1461 Trabzon ve Niğde Anadolu FK'da da oynayan futbolcu bu sezon Adanaspor'da 16 Spor Toto 1'inci Lig maçında görev yaptı.

HAMZA DAĞ'DAN TESİS AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Karşıyaka'nın Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ni ziyaret ederek Mavişehir'de kulübe kazandırılması planlanan altyapı tesisleriyle ilgili yönetimle görüştü. Ziyarette yeşil-kırmızılı takımla da bir araya gelen Hamza Dağ, "Proje son aşamasına geldi. İnşallah önümüzdeki süreçte bunu da Karşıyaka'mıza hediye etmenin memnuniyetini yaşayacağız. Güzel 2 büyük futbol sahası, basketbol, voleybol, tenis sahaları, aynı zamanda Karşıyaka ve Çiğli civarında yaşayan vatandaşlarımızın spor yapabileceği alanlar olacak. Hem mini bir Millet Bahçesi hem de antrenman sahası, futbol maçı yapılabilecek sahalar, bunların hepsini inşallah bu alanda gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Birkaç aşamamız var. Onları da bitirdikten sonra Allah'ın izniyle önümüzdeki süreçte bunu Karşıyaka'mıza kazandırmış olacağız. Bunun da değerlendirmesini yaptık. Önümüzdeki süreçte adımları atacağız" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da 7'nci transfer Ferhat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement