Karşıyaka'da Bir Puan Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da Bir Puan Üzüntüsü

PTT 1. Lig'de, sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

13.02.2015 22:04

Göksu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta erken gol bulunca futbolcularının skoru koruma telaşına kapıldığını belirtti.

İkinci yarıda oyunun üstünlüğünün genelde kendilerinde olduğunu dile getiren Göksu, şunları söyledi:

"Oyuncularımız ligin ilk yarısında Ankara'da kaybettikleri maçın rövanşını almak istediler ama olmadı. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Umarım önümüzdeki maçlarda bu puan kaybını telafi edeceğiz."

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise maçın henüz 5. dakikasında yedikleri golle geriye düştüklerini hatırlattı.

Maçın ikinci yarısında daha iyi oyun ortaya koyduklarını ifade eden Tütüneker, şöyle konuştu:

"İkinci yarı yakaladığımız birkaç pozisyonu değerlendirebilirdik. Son zamanlarda yakaladığımız pozisyonları değerlendirememe sıkıntımız var. Zemin çok kötüydü, hava da inanılmaz soğuktu. İki takımdan da iyi futbol çıkmadı. Bu futbolun karşılığı bir puandı. Deplasmanda öyle veya böyle bir puan almak iyidir. Yukarılarda kalmak için seri yakalamak istiyoruz."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Karşıyaka'da Bir Puan Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement