Karşıyaka'dan önemli puan kaybı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'dan önemli puan kaybı

Karşıyaka\'dan önemli puan kaybı

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka, 8 maçta 6 galibiyetle liderlik için umutlandığı serinin ardından en yakın rakiplerinden 52 Orduspor'a tek golle yenilerek ağır yara aldı.

28.11.2022 11:27  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka, 8 maçta 6 galibiyetle liderlik için umutlandığı serinin ardından en yakın rakiplerinden 52 Orduspor'a tek golle yenilerek ağır yara aldı. Hafta içinde 2-0'lık Çatalcaspor galibiyetiyle lider Yeni Mersin İdmanyurdu'yla arasındaki farkı 5 puana indirerek ikinci sıraya tırmanan Kaf-Kaf, Ordu deplasmanında kaybetti. Özellikle yıldız golcüsü Emre Gemici'yle çok net pozisyonda golü bulamayan İzmir temsilcisi, 1-0'lık mağlubiyetle hem puan tablosundaki yerini rakibine kaptırdı, hem de zirvenin yine 8 puan gerisine düştü.

Grupta Karşıyaka'nın haftaya ağırlayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu, 2-0'lık Eskişehirspor galibiyetiyle puanını 34 yaparken, 52 Orduspor 29 puana ulaştı. Kaf-Kaf ise 26 puanla rakiplerinin gerisinde kaldı. Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen 14 haftada liderin 8 puan gerisinde olan yeşil-kırmızılılarda taraftarlar sosyal medyada teknik direktör Erman Güraçar'ı yine istifaya davet etti.Karşıyakalılar, teknik direktör tercihleri nedeniyle yönetime de tepki gösterdi.


- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'dan önemli puan kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement