Karşıyaka Medicalpoint, Edremit Belediyesi Altınoluk'u 3-0'la geçti - Son Dakika
Spor

Karşıyaka Medicalpoint, Edremit Belediyesi Altınoluk'u 3-0'la geçti

Karşıyaka Medicalpoint, Edremit Belediyesi Altınoluk\'u 3-0\'la geçti

Karşıyaka Medicalpoint, Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde Edremit Belediyesi Altınoluk'u 3-0'la mağlup etti. Maçı yönetim tam kadro izlerken, takımın başarısı için büyük Karşıyaka taraftarına teşekkür edildi. Karşıyaka, yeni yabancı oyuncu arayışlarına devam ediyor.

16.10.2023 12:26

İZMİR,

KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde Karşıyaka Medicalpoint, sezona Havran Belediyespor deplasmanındaki 3-2'lik mağlubiyetle başladıktan sonra ilk iç saha maçında Edremit Belediyesi Altınoluk'u 3-0'la geçti. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yüzlerce taraftarının desteğiyle rahat bir oyun sergileyen Kaf-Kaf, ligde pazar günü Göztepe'yle oynayacağı derbi öncesi gücünü kanıtladı. Maçı yönetim de tam kadro izlerken, Voleybol Şube Başkanı Veysi Kubba, "Takımımızın 3-0 kazandığı maçta bizi yanlız bırakmayan büyük Karşıyaka taraftarına teşekkür ediyorum. Her hafta desteklerinin aratarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Lig öncesi 2 yabancısıyla yollarını ayıran Karşıyaka'da yeni yabancı arayışları da sürüyor. Kaf-Kaf, filede daha önce voleybol yönetiminde görev yapmış isimlerden yeni şube yönetimi de oluşturdu. Antrenör Reşat Yazıcıoğulları ve yönetim, maçın ardından futbol takımının Ergene Velimeşespor karşılaşmasını da birlikte izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka Medicalpoint, Edremit Belediyesi Altınoluk'u 3-0'la geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement