Kasımpaşa, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor

Kasımpaşa, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor

Kasımpaşa, 31 Mart 2013 Pazar günü, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

26.03.2013 15:28  Güncelleme: 15:32

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 27'inci haftasında 31 Mart 2013 Pazar günü saat 13: 30'da, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11: 00'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik çalışmasının ardından yapılan çift kale ile sona erdi. Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay ve Atakan Erman kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra kaleciler çift kale maçta değişimli olarak kaleye geçtiler.

Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde Elyasa Süme, Djalma Campos ve Ertaç Özbir'in tedavilerine devam edildi. Tedavileri süren Halil Çolak, Şahin Aygüneş ve Adem Büyük takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştılar. Öte yandan tedavisi süren Volkan Yaman takımla beraber pas çalışmalarına katıldıktan sonra fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.

Milli Takımlardan dönen oyunculardan Andreas Isaksson ve Senijad Ibricic antrenmana katılırken hala Milli Takımda bulunan oyuncu Georgi Sarmov antrenmana katılmadı.

Kasımpaşa, yarın saat 10: 00'da yapacağı antrenman ile Bursaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

DHA(GH/AÖ) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement