Kasımpaşa'da Beşiktaş Maçının Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'da Beşiktaş Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Kasımpaşa\'da Beşiktaş Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 26.haftasında 16 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da, İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

14.03.2013 13:12

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 26. haftasında 16 Mart Cumartesi günü saat 19: 00'da, İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11: 00'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü.

Oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat ve çabukluk çalışmaları yaptı. İdman, geniş alanda yapılan pas çalışmasının ardından geniş alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay ve Ertaç Özbir kaleci antrenörü ile ayrı olarak çalıştılar. Çift kale maçta kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.

Kulüp doktoru gözetiminde tedavileri süren Özer Hurmacı ve Hüseyin Kala fizyoterapist eşliğinde salonda ve sahada çalışma yaptılar. Tedavisi süren Volkan Yaman ve Tabare Viudez ise takımdan ayrı düz koşu yaptılar.

Kasımpaşa, yarın saat 14: 00'da yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa'da Beşiktaş Maçının Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement