Katar Total Açık Tenis Turnuvası - Son Dakika
Spor

Katar Total Açık Tenis Turnuvası

Katar Total Açık Tenis Turnuvası

Dünyaca ünlü tenisçilerin mücadele ettiği WTA Katar Total Açık Tenis Turnuvası'na özel davet ile katılan milli tenisçi Çağla Büyükakçay, ana tablodaki ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nden Pliskova'ya 2 0 yenildi.

11.02.2014 23:40

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) Dünya Turu'nun ikinci durağı olan ve dünyaca ünlü tenisçilerinin mücadele ettiği Katar Total Açık Tenis Turnuvası'na özel davet ile katılan milli tenisçi Çağla Büyükakçay, ana tablodaki ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nden Karolina Pliskova'ya 2-0 yenildi.

Katar Tenis Federasyonu'nun desteğiyle bu yıl 20'ncisi düzenlenen toplam 2 milyon 440 bin dolar ödüllü turnuvanın ikinci gün maçları, Doha'daki Uluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi'nde ortalama 20 derece sıcaklıkta gerçekleştirildi.

Milli temsilci Çağla Büyükakçay, Çek raket Pliskova karşısında bir saat süren mücadeleyi 6-3'lük setlerle 2-0 kaybederek, turnuvaya veda etti.

Dünya bir ve iki numarasının sakatlıkları gerekçesiyle çekildiğini açıkladığı turnuvada, maçlarını kazanarak bir üst tura çıkan isimler şunlar:

Tsevatana Pironkova (Bulgaristan)-Aleksandra Dulgheru (Romanya):  2-0 (6-2, 7-5)

Su-Wei Hsieh (Çin)-Tadeja Majeric (Slovenya): 2-0 (6-1, 6-4)

Alla Kudryavtseva (Rusya)-Claire Feuerstein (Fransa): 2-0 (6-2, 6-2)

Maryna Zanevska (Ukrayna)-Mathilde Johansson (Fransa): 2-1  (6-7, 7-6, 6-3)

Mirjana Lucic-Baroni (Hırvatistan)-Danka Kovinic (Karadağ) : 2-0 (6-4, 6-4)

Petra Martic (Hırvatistan)-Kristyna Pliskova (Çek Cumhuriyeti): 2-1 (5-7, 6-4, 6-4)

Nadia Petrova (Rusya)-Yuliya Beygelzimer (Ukrayna): 2-0 (6-3, 6-3)

Organizasyonda Slovak Daniela Hantuchova, Sırp raket Ana Ivanovic ile yaptığı maçı sağ dizindeki sakatlık nedeniyle yarıda bırakarak turnuvadan çekildi. Çek Cumhuriyeti'nden Petra Cetkovska ise Avusturalyalı rakibi Anastasia Rodionova'yla oynadığı mücadelenin ikinci setinde mağlup durumdayken yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle karşılaşmayı bıraktı.

İlk kez 1993 yılında düzenlenen Katar Total Açık Tenis Turnuvası'nda maçlar sert zeminde oynanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Katar Total Açık Tenis Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement