Kaymakam Arslantaş Milli Tekvandocuları Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Kaymakam Arslantaş Milli Tekvandocuları Kabul Etti

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, milli formayı giymiş ve Türkiye derecesi yapmış tekvandocuları makamında kabul ederek ödüllendirdi.

06.01.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, milli formayı giymiş ve Türkiye derecesi yapmış tekvandocuları makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Arslantaş, kabulde yaptığı açıklamada, Sorgun Belediyespor Tekvando takımı sporcularının önemli başarılara imza attığını, alınan bu başarıların diğer sporcuları da teşvik ettiğini söyledi.

Kendisinin de bir zamanlar boks yaptığını ancak sporu bıraktıktan sonra çok kilo aldığını ifade eden Arslantaş, tekvandoculara yaşları ilerlemiş olsa da sporu bırakmamaları tavsiyesinde bulundu.

Antrenör Ahmet Turan Dinçer de Kaymakam Arslantaş'ın kendilerine her zaman destek çıktığını, bu desteklerin sürmesi durumunda hedeflerini daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Yapılan açıklamaların ardından Kaymakam Arslantaş, Balkan Şampiyonu milli tekvandocu Ömer Faruk Akgül, Avrupa üçüncüsü Zeynep Yeter Altan, yıldızlar Türkiye ikincisi Şahin Yılmaz ve Türkiye üçüncüsü Duygu Kaya'ya ödüllerini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kaymakam Arslantaş Milli Tekvandocuları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement