Kaymakam Kalaycı'dan Moral Ziyareti - Son Dakika
Spor

Kaymakam Kalaycı'dan Moral Ziyareti

Kaymakam Kalaycı\'dan Moral Ziyareti

Havza İlçe Kaymakamı Yunus Kalaycı, Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank'ı ziyaret etti.

02.05.2013 19:14

Havza İlçe Kaymakamı Yunus Kalaycı, Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank'ı ziyaret etti.

Kaymakam Kalaycı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi takıma başarı dilediğini belirterek, "Samsunspor mazisinde çok büyük başarılar elde etmiş ve birçok sıkıntının üstesinden el birliğiyle gelmiştir. Şimdi birlik, beraberlik ve takıma destek günüdür. Ben de Gaziantep'e giderek takımımızı destekleyeceğim. Şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Emin Kar ise, "Sayın Kaymakamımız her zaman yanımızda. Bu zor günümüzde ziyaret etmesi bize moral verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu

GAZİANTEP'TE STADA 56 TARAFTAR ALINACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü pazar günü GASKİ Stadyumu'nda oynanacak maça 56 Samsunspor taraftarının alınacağını yazılı olarak bildirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden Samsun Valiliği'ne gönderilen yazıda şu görüşlere yer verildi: "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün müsabakalarını oynadığı Gaziantep GASKİ Spor Tesisleri'nin seyirci kapasitesinin; protokol tribünü 96, basın tribünü 54, ev sahibi taraftar tribünü bin 44, misafir takım taraftar tribünü 56, toplam bin 250 olduğu bildirilmiştir. Bu kapsamda Gaziantep GASKİ Spor Tesisleri'ndeki stadyumda oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor PTT 1. Ligi futbol müsabakasında toplamda 56 Samsunspor taraftarı alınacaktır." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kaymakam Kalaycı'dan Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement