Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Play-Off'a hazır - Son Dakika
Spor

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Play-Off'a hazır

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Play-Off\'a hazır

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig'inde grubunu ikinci sırada tamamlayan Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Play-Off'ta İzmir BESK ile eşleşti. İlk maç 24 Şubat Cumartesi günü oynanacak. Kulüp Başkanı Faruk Şahin, takımın başarılı performansını Play-Off'ta da sürdürmek istediklerini belirtti.

22.02.2024 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig'inde grubunu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off hakkı kazanan Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Play-Off'ta ilk maçını 24 Şubat Cumartesi günü deplasmanda İzmir BESK ile oynayacak.

2023-2024 Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele ettiği grupta ikinci sırayı alan Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Play-Off oynama hakkı elde etmişti. 2. Lig A, B, C ve D olmak üzere toplam dört grupta maçlar tamamlandı. Grup birincileri direk yarı finale giderek rakiplerini beklemeye başlarken Kayseri Bedensel Engelliler Spor kulübü D grubu 2. si İzmir ile eşleşti. Deplasmanlı ve eleme usulü oynanacak olan Play-Off maçları 24 Şubatta başlayacak.

Kayseri Bedensel Engelliler Spor kulübü-İzmir eşleşmesinin ilk maçı Cumartesi günü İzmir'de oynanacak. Kayseri ekibi bu maçın hazırlıklarını tamamlarken, yarın İzmir'e hareket edecek.KulüpBaşkanı Faruk Şahin, ligde ortaya koydukları başarılı oyunu Play-Off mücadelesinde de sürdürerek isimlerini 1. Lig'e yazdırmak istediklerini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Play-Off'a hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement