Kayseri Erciyesspor 0-0 Trabzonspor - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor 0-0 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig ilk hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor evinde ağırladığı Trabzonspor'la golsüz berabere kaldı.

31.08.2014 20:37

Kayseri Erciyesspor ile Trabzonspor'un ligin ilk haftasındaki mücadelesinden gol sesi çıkmadı.

Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelen iki takımın dengeli mücadalesinde her iki takım da gol bulamayınca iki takım da lige 1 puanla başladı.

Karşılaşmanın ilk on dakikasında Trabzonsapor daha hareketli görünen taraf olsa da kaleye gitmekte zorlandı. Dengelenen mücadelede Kayseri Erciyesspor, ilk yarının ortalarına doğru üstünlüğü ele geçirdi. Sağdan gelen ortada Zoua'nın kafasını Onur'un çıkarması ve ardından da Murat'ın uygun pozisyonda topu dışarı yollaması ilk yarıda Kayseri Erciyesspor'un gol arayış çabalarıydı. Trabzonspor ilk yarıda etkili bir şut çıkaramadı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarının başında Trabzonspor gole çok yaklaştı. Sağdan gelen ortaya kale sahası çizgisinde Deniz'in vuruşu üst direkten dönünce Trabzonspor, mutlak bir golden oldu. Bu poziyonda Deniz, vuruş yaparken sakatlanınca yerini de Gökhan Karadeniz'e bırakmak zorunda kaldı. İlhan Parlak ve Zoua'yla yüklenen Kayseri Erciyesspor'un ataklarından da sonuç gelmedi.

Trabzonspor Kayseri Erciyes defansını sağ kanattan zorladı ve Zeki Yavru çok iyi bir ara topla takım arkadaşı Gökhan'ı çapraz pozisyonda kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Ancak bu atak çok kötü bir vuruş sonucu taçla sonuçlandı.

Maçta son 10 dakikaya girerken İlhan Parlak'ın direkten dönen serbest vuruşu Kayseri Erciyes'in maçta gole en çok yaklaştığı andı. Kalan dakikalarda daha çok orta alan mücadelesi olarak geçen karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor 0-0 Trabzonspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement